Keystone logo
South East European University

South East European University

South East European University

Introduksjon

Sørøst-Europa er en privat, profit institusjon for høyere utdanning som består av fakulteter, sentre og institutter spesialisert seg på samfunnsøkonomiske fag.

Fakultetene er organiserte enheter ved fakultetet, og de fungerer ved fakultetet Rådet og Universitetet politikk rammer vedtatt av Universitetsstyret eller sin Executive Committee. South East European University består av fem fakulteter: Fakultet for Moderne vitenskap og teknologi, Fakultet for språk, kultur og kommunikasjon, fakultet, Fakultet for offentlig administrasjon og statsvitenskap og Fakultet for økonomi og ledelse.

Oppgaven til universitetet er definert av vedtektene (01.12.2008) er pridrzhauva til innsats for å oppnå god undervisning og akademisk forskning arbeid i høyere utdanning i landet, ved å tilby like muligheter for alle basert på rettferdighet og fortjeneste. Aktivt samarbeid med andre universiteter, både i Makedonia og i megjunrodni universiteter som en av de viktigste elementene i universitetets oppdrag.

Hovedmålet at universitetet drives og klarte å bidra til høyere utdanning på albansk språk, gjennom gjensidig inter-etnisk forståelse og gi povekjejzichen og flerkulturell tilnærming til undervisning og forskning ved å utvikle læreplaner i tråd med europeiske og internasjonale standarder.

Styrende organer i universitetsstyret ved Universitetet rektor, Senatet og rektor Rådet.

Sørøst-Europa Det er rangert som nummer tre på statlig nivå mellom de 19 universitetene i landet. Denne vurdering realisert utenlandske evalvatori CIO Tong University i Shanghai.

Steder

  • Skopje

    Arhiepiskop Angelarij, nr.1, 1000, Skopje

    • Tetovo

      Илинденска бр.335, 1200, Tetovo

    Spørsmål