Keystone logo
Seton Hall University College of Communication and the Arts

Seton Hall University College of Communication and the Arts

Seton Hall University College of Communication and the Arts

Introduksjon

Din lidenskap. Din samtale. Din fremtid.

Høgskolen for kommunikasjon og kunst er et førsteklasses valg for studenter som søker en høy kvalitet, tverrfaglig kommunikasjon og kunstgrad som er basert på en lyd liberal artsutdanning, omfatter dagens digitale kultur, og gir studentene mulighet til å lede, skape og kommunisere med ansvar , lidenskap og excellence.

Graduate Studies

Et dynamisk fellesskap bestående av lærde, teoretikere, kritikere og fagfolk, gir utdanningssamfunn innen Høgskolen for Kommunikasjon og Kunst studenter med etterdybende læringserfaringer som blander teori og praktiske komponenter på måter som tillater elevene å gjenkjenne, teste og oversette kursmateriale inn i faglige, profesjonelle og arbeidsplassinnstillinger.

Graduate Studies tilbyr for øyeblikket to programmer på masternivå, inkludert kommunikasjon og museumsyrker. I tillegg tilbys tre alternativer med dobbel grad, inkludert tre akselererte BA / MA-programmer og en dobbelt MA-grad med School of Diplomacy and International Relations.

Graduate Programmer

Informasjons-, digitale og kulturelle næringer vokser med store sprang. I løpet av det siste tiåret har etterspørselen etter grader innen kommunikasjon og billedkunst / scenekunst økt med mer enn 50 prosent.

Som svar på disse spennende trendene muliggjør Seton Hall University College of Communication and the Arts innovativ, ekte og profesjonell interaksjon i akademiske, sosiale, kunstneriske og teknologiske omgivelser. Dets mangfoldige og fleksible programmer, forankret i humaniora og har avansert teknologi og innovative læreplaner, gir muligheter for meningsfullt samarbeid på tvers av fagområder. Og den ideelle beliggenheten - bare minutter fra New York City - gir studentene et vell av praktikantmuligheter og nettverksmuligheter rett ved fingertuppene.

Campus funksjoner

  Stipend og finansiering

  Informasjonsøkter for kandidater

  Bli med oss online for å lære mer om programmene våre!

  Studentuttalelser

  English Language Requirements

  Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

  Steder

  Steder
  • South Orange

   400 South Orange Ave South Orange, NJ, 07079, South Orange

   • facebook
   • instagram
   • twitter
   • youtube

  Spørsmål