Keystone logo
Seton Hall University - College of Human Development, Culture, and Media

Seton Hall University - College of Human Development, Culture, and Media

Seton Hall University - College of Human Development, Culture, and Media

Introduksjon

College of Human Development, Culture and Media er et førsteklasses valg for studenter som søker en høykvalitets, tverrfaglig kommunikasjons- og kunstgrad som er basert på en solid liberal arts-utdanning, omfavner dagens digitale kultur og gir studentene mulighet til å lede, skape og kommunisere med ansvar, lidenskap og fortreffelighet.

Gjennom vår tverrfaglige tilnærming til læring, omfavner våre graduate-programmer dagens digitale kultur mens de trener studenter til å lede og løse presserende problemer i deres valgte felt så vel som samfunnet. Nyutdannede er forberedt på å praktisere i en multimedieverden - enten det er som multimedieformidler, lærer, rådgiver, psykolog, skole- eller rettshåndhevelsesleder.

Graduate Programmer

Informasjons-, digitale og kulturelle næringer vokser med store sprang. I løpet av det siste tiåret har etterspørselen etter grader innen kommunikasjon og billedkunst / scenekunst økt med mer enn 50 prosent.

Som svar på disse spennende trendene, muliggjør Seton Hall Universitys College of Human Development, Culture and Media innovativ, ekte og profesjonell interaksjon i akademiske, sosiale, kunstneriske og teknologiske omgivelser. Dens varierte og fleksible programmer, forankret i humaniora og med banebrytende teknologi og innovative læreplaner, gir muligheter for meningsfylt samarbeid på tvers av disipliner. Og den ideelle beliggenheten - bare noen minutter fra New York City - gir studentene et vell av praksis- og nettverksmuligheter rett ved fingertuppene.

Campus funksjoner

  Stipend og finansiering

  Informasjonsøkter for kandidater

  Bli med oss online for å lære mer om programmene våre!

  Studentuttalelser

  English Language Requirements

  Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

  Steder

  • South Orange

   400 South Orange Ave South Orange, NJ, 07079, South Orange

  Spørsmål