Keystone logo
Sheffield Hallam University

Sheffield Hallam University

Sheffield Hallam University

Introduksjon

Hvorfor velge Sheffield Hallam University?

Du kommer til å bli med på et prestisjefylt, TEF-gullklassifisert universitet.*

Sheffield Hallam University er basert i en av Storbritannias grønneste og rimeligste studentbyer. Dens anvendte læringstilnærming blander teori og praksis gjennom plasseringer, virkelige prosjekter og arbeidserfaring. Studentene kan sette læringen ut i praksis med globale merkevarer og lokale bedrifter i hvert år av kurset - få arbeidsklare ferdigheter og et forsprang på CVen.
*Teaching Excellence Framework 2023

Du vil bli støttet hele veien

Sheffield Hallam tilbyr en rekke internasjonale stipender for å finansiere studiene dine og vil støtte deg gjennom søknaden og reiseprosessen. Du vil ha tre dedikerte rådgivere fra det øyeblikket du blir med i Sheffield Hallam – en som hjelper deg med studiene, en for personlig støtte og råd, og en som hjelper deg med å starte karrieren.

Kunnskap anvendt

Du vil sette læringen ut i livet gjennom plasseringer, prosjekter i den virkelige verden og arbeidserfaringsmuligheter i hvert år av kurset. Det er grunnen til at 95 % av studentene er i arbeid eller studerer videre 15 måneder etter endt utdanning.** og hvorfor Sheffield Hallam ble kåret til årets universitet ved 2022 Educate North Awards som en anerkjennelse for antallet av våre kandidater som går videre til høy kvalitet arbeidsplasser.

Undervisning i gullstandard

Sheffield Hallams undervisning er TEF Gold-rangert.* Gull betyr å bli undervist av bransjeeksperter, lidenskapelig opptatt av å gjøre en forskjell. Det betyr kurs som utfordrer deg til å lære i klasserommet og bruke kunnskapen din ute i verden. Og det betyr fasiliteter i verdensklasse og moderne rom å jobbe i. Sheffield Hallam ble også kåret til Årets universitet for undervisningskvalitet av Sunday Times (2020) og har 5 stjerner i QS Stars fortreffelighetsvurdering (2023).
*Teaching Excellence Framework 2023

Sheffield er en flott studentby

Du skal studere på campus i hjertet av Sheffield, en av Storbritannias rimeligste studentbyer.* Sheffield Hallam garanterer deg overnatting i haller, en kort spasertur fra forelesningene dine og med alle regninger inkludert. Du blir med 60 000 studenter som jobber og leker i denne grønne, vennlige, kreative byen. Ikke rart at Sheffield ble kåret til den tredje
beste studentbyen i Storbritannia.**

*The Times
**Student Crowd 2023

Steder

  • Sheffield

    Howard St, Sheffield S1 1WB, UK, S1 1WB, Sheffield

Spørsmål