Keystone logo
Shantou University

Shantou University

Shantou University

Introduksjon

Om SIE

Shantou University (STU), grunnlagt i 1981, er et omfattende universitet støttet av Kinas ministerium for undervisning, Guangdong Provincial Government og Li Ka Shing Foundation og er det eneste offentlige universitetet i verden som mottar langsiktig finansiering fra Li Ka Shing Foundation. I 2016 - 2018 ble STU rangert i 601.-800. plass i tider høyere utdanning (THE) World University Rankings i tre påfølgende år. I 2017 beste kinesiske universitetsrangering ble STU rangert som 49. i indikatoren "Kvalitet av vitenskapelig forskning". I 2017 ble antall papirer publisert i Cell, Nature og Science (CNS) magasiner av STU fakultet og studenter rangert 18., og antall citater per papir ble rangert som femte blant universiteter i fastlands-Kina.

STU (Agency Number: 10560) er et utpekt universitet for kinesisk statsstipendium (CGS stipendium) studenter. Universitetet har tilbudt grad og ikke-studieprogram til internasjonale studenter siden 1986. I september 2018 ble STU School of International Education etablert for å gi bedre utdanning til internasjonale studenter som studerer på STU. STU School of International Education vil integrere universitetets læringsressurser for å gi internasjonale studenter høykvalitetsgradsprogrammer og opplæringsprogrammer, for å fremme utviklingen av internasjonal utdanning og for å fremme kulturell utveksling og kommunikasjon.

116574_Shantou2-1.png

Kinesisk statsstipendium

Den kinesiske regjeringen har satt opp en rekke fulle stipendprogrammer og delvise stipendprogrammer for å sponsre internasjonale studenter for å studere i kinesiske universiteter. CGS full stipend dekker studieavgift, overnatting avgifter, stipend og omfattende medisinsk forsikring. Shantou University (Agency Code: 10560) er en av de utpekte universitetene i Kina for CGS stipendiestudenter. Søknadstiden for CGS-stipend er januar til april hvert år. Søknadsinformasjon vil bli gitt forsendelsesmyndighetene for oversjøisk studie av hjemlandet ditt (Kinas ambassade / generalkonsulat i hjemlandet eller andre utpekte byråer).

Shantou

Longcoastallinesandapleasantsubtropicalmarineclimateprovidethecitywithmanycharmingtouristattractions.Beautifulmountains, naturlige strender og utsøkte øyer, sammen med havnen som omgir havnen, danner et fantastisk miljø som er spesielt attraktivt for de som ønsker å unnslippe det travle livet. Krebskretsen går gjennom nord for Shantou-byen. Med et marine klima i sør subtropisk sone, er Shantou varm og fuktig med tilstrekkelig solskinn og regn, samt en lang frostfri periode. Shantou er en av de fremste hjembyene i utlandet kinesisk. Den eksotiske kulturen som de bringer tilbake til byen, blir da blandet med den tradisjonelle kulturen som danner en bestemt lokal smak.

116575_Shantou5-1.png

Våre rangeringer

 • Tre ganger rangert innenfor Nos.601-800 i Times Higher Education World University Rankings i 2015, 2016 og 2017.
 • To ganger rangert innenfor Nos.161-170 i Times Higher Education Asian University Rankings i 2016 og 2017.
 • Rangeres i Nos.151-200 i Young University Rankings 2017, som er en av de to universitetene i Fastlands-Kina som kommer inn i listen (den andre er Suzhou University).
 • Inntatt CWUR (Center for World University Rankings) World University Rankings 2017, og tok det 79. plass blant de oppførte universiteter fra fastlands-Kina.
 • Rangerte for første gang i US News Best Global Universities Ranking 2018, og tok det 94. plass blant de opplistede universitetene fra Fastlands-Kina.
 • Inntatt QS University Rankings Asia 2018, og tok det 64. plass blant de opplistede universitetene fra Fastlands-Kina.
116576_Shantou4-1.png

Steder

 • Shantou

  Xinling Road,22, 515000, Shantou

  Programmer

   Institusjonen tilbyr også:

   Spørsmål