Keystone logo
Shinshu University

Shinshu University

Shinshu University

Introduksjon

Det som får folk til å forelske seg i Shinshu er dens naturlige skjønnhet, synergi med miljøet og innbyggere som er sunne, hardtarbeidende og lidenskapelige for utdanning. Shinshu har en av de lengste levetidene for menn og kvinner i verden. Shinshu -borgere er i stand til fullt ut å forplikte seg til sine interesser for utdanning, forskning, produksjon av vakre, funksjonelle ting og brygge en rik menneskelig kultur i dette ressursrike miljøet.

Shinshu University har fem campus i fire byer: Nagano, Matsumoto, Ueda og Minami-Minowa landsby. Vi er engasjert i en rekke utdannings- og forskningsaktiviteter innen kunst, utdanning, økonomi og jus, vitenskap, medisin, ingeniørfag, landbruk og tekstilvitenskap. Vi har et sted i hver av de fire regionene i Nagano prefektur; Hokushin (nord), Chushin (midten), Toshin (øst) og Nanshan (sør). Med andre ord kan man si at Shinshu selv fungerer som vårt campus. Dette gjør at vi kan gi sjenerøse bidrag til regionen vår gjennom samarbeid med lokal industri og aktivt delta i kulturelle engasjementer, noe som er gjensidig fordi Shinshu selv bidrar sterkt til oss. Vi fortsetter arbeidet med å forfine våre særegne utdannings- og forskningsfelt til det globale toppnivået. Vi vil styrke våre spesialiteter ytterligere gjennom omorganiseringen av den tverrfaglige klyngen for banebrytende forskning i april 2019. ICCER består av Institute for Biomedical Sciences, Institute for Fiber Engineering, Institute for Mountain Science, Research Center for Social Systems, Research Center for Aerospace Systems og Research Initiative for Supra-Materials.

For å bidra til den globale utviklingen av særpreget utdanning og forskning, fremme kreative menneskelige ressurser og bidra til regional og sosial utvikling, er det etablert en grunnleggende politikk for universitetsledelse med følgende søkeord: grønn, global, skånsom, lokal, leseferdighet og kobling. Shinshu -borgere er heldige som bor på et vakkert sted fullt av rik natur. Vi vil opprettholde disse naturressursene, arbeide globalt samtidig som vi fremmer neste generasjon talent som forblir rolige under press og tenker med eleganse. Vi vil fortsette å støtte lokalsamfunnet gjennom ulike initiativer, tilby de beste utdanningsprogrammene i verden og fremme samarbeid mellom universiteter, bedrifter og regionale administrasjoner.

Med 3 Gs og 3 Ls som søkeord, vil universitetet fortsette å tjene sitt oppdrag strategisk gjennom å forbedre utdanningsprogrammer, forskning og sosiale bidrag. Vi streber etter å være "universitetet folk mest ønsker å studere ved" gjennom realiseringen av disse målene.

Steder

Steder
  • Matsumoto

    Matsumoto, Japan

    Programmer

    Spørsmål