Keystone logo
Silesian University - School of Business Administration

Silesian University - School of Business Administration

Silesian University - School of Business Administration

Introduksjon

Vi gir læring mening.

Ved School of Business Administration møtes banebrytende forskning med familieatmosfære ved et regionalt offentlig universitet. Campusene våre er i regionen, men ideene våre er ikke begrenset av stedet. Med nærmere 3000 studenter tilhører vi heller mindre høyere utdanningsinstitusjoner. Likevel, elev-lærer-forholdet på 15:1 gjør det mulig for elevene våre å utvikle sunne en-til-en veiledningsforhold med veilederne sine, og gir dem innsikt og hjelp på måter som ville være umulige i et større klasserom. Innenfor Business Gate Academy får studentene verdifulle praktiske og problemløsende ferdigheter når de jobber med reelle business cases. Ved Silesian University inspirerer vi din vekst og utvikler din naturlige kreativitet. Din vellykkede fremtid er vår drivkraft!

190437_0I0A98962.jpg

Det schlesiske universitetet i Opava (SU), etablert i 1991, har tre fakulteter og to universitetsinstitutter:

  • fakultetet for filosofi og naturvitenskap i Opava
  • Handelshøyskolen i Karviná
  • fakultetet for offentlig politikk i Opava
  • det matematiske instituttet i Opava
  • Institutt for fysikk i Opava

The Silesian University er et legitimt medlem av European University Association og en innehaver av en prestisjetung HR Excellence in Research Award. I 2022 rangerte SU 231-240 i QS EECA University Rankings. Alle tilbudte studieprogrammer er fullt akkreditert av departementet for utdanning, ungdom og idrett i Tsjekkia.

Vi er åpne for verden.

Vil du studere, jobbe eller forske i utlandet? Internasjonalisering er en av kjernesteinene i vårt oppdrag, og SU SBA samarbeider med mer enn 60 universiteter hovedsakelig i Europa, men også i USA, Japan, Taiwan eller Kina, og gir gode muligheter for studentene og ansatte, enten det er via Erasmus+, Horisont 2020 eller en rekke andre utvekslingsprogrammer og individuelle stipend. I 2023 ble STARS EU-alliansen som SU er stolt medlem av tildelt den prestisjetunge statusen European University av EU-kommisjonen.

Kan vitenskap være morsomt?

De unge som studerer ved universitetet vårt med interesse, handlekraft og iver etter å løse mysterier og oppdage nye ting, gir et bekreftende svar på spørsmålet. Studenter ved mastergradsprogrammer samt doktorgradsprogrammer kan delta i forskningsaktiviteter og søke om et årelangt stipend i Studentstipendkonkurransen.

Steder

  • Karvina

    Silesian University in Opava School of Business Administration in Karviná Univerzitní nám. 1934/3, 73340, Karvina

Spørsmål