Keystone logo
Simmons University School of Business Master of Arts i historie
Simmons University School of Business

Master of Arts i historie

Boston, USA

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Vår forståelse av historien er i en evig flytende tilstand. Vi reiser stadig nye spørsmål om fortiden og utforsker innovative tilnærminger for å løse komplekse problemer. I vårt Master of Arts in History-program lærer du å tolke kilder og analysere forskjellige perspektiver.

Gjennom et individuelt studieløp vil du få en bred forståelse av ulike epoker og steder og utdype kunnskapen om spesialiserte historiske emner. Vi kombinerer kurs med sterk fakultetsveiledning i amerikansk historie, moderne Europa, Øst-Asia og Midt-Østen, global og komparativ historie, kvinner og kjønn, maritim historie, Atlanterhavsverdenen, minnestudier og offentlig historie. Du vil også ha tilgang til et pulserende utvalg av historiske steder og manuskriptsamlinger rundt Boston-campus.

Våre studenter er enten forberedt på en mastergrad i historie eller en dobbel grad i historie / undervisning eller historie / arkivledelse, og er godt forberedt på karrierer innen utdanning, forskning, arkivledelse, bibliotek, kuratering og forskjellige andre former for offentlig historie.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • Antikkens verdener (arkeologi og klassikere) (nettbasert læring) MSc
    • Online
  • Master i The Ancient Mediterranean World (History Archaeology and Art)
    • Pavia, Italia
  • Master i historie om middelhavsverdenen og dens regioner: fra forhistorie til middelalder
    • Alicante, Spania