Keystone logo
Simon Fraser University - Beedie School of Business

Simon Fraser University - Beedie School of Business

Simon Fraser University - Beedie School of Business

Introduksjon

Virksomhet for en bedre verden

SFU Beedie, en av Canadas ledende handelshøyskoler som ligger i en av verdens mest levelige siter - Vancouver, British Columbia, er hjemsted for de som tror på virksomhetens kraft til å vekke nye ideer, gi drivstoff til sosiale innovasjoner og fremme samfunnet.

Segal Graduate School

Fremtiden din er ikke et mål - det er du her og nå.

I våre anerkjente doktorgradsstudier står du fritt til å være uredd. For å stille spørsmål, oppdage og konfrontere status quo. Fra globale forretningsutfordringer til presserende lokale spørsmål, vil du finne og levere løsninger for en bedre verden. Sammen tar vi karrieren lenger enn du noen gang har sett for deg.

131374_GradProgramStats.png

Graduate Programmer

Heltid MBA i Vancouver sentrum

MBA på heltid har en liten klasse og et tett sammensveiset årskull. Tolv måneder med akademikere og en 4-måneders arbeidsperiode vil hjelpe deg å vokse profesjonelt og personlig til å realisere karrierepotensialet ditt.

Deltid MBA på SFU Surrey Campus

Jobb smartere. Lær raskere. Ikke avslutt jobben din for å satse på MBA på deltid - ta læringene dine til kontoret og arbeidsutfordringene dine til klasserommet.

Management of Technology MBA i Vancouver sentrum

MOT MBA er optimalisert for teknologi, og tilbyr den banebrytende forretningspraksisen du forventer av en topp nivå MBA, pluss verktøy og kontakter for å hjelpe deg med å gå inn i en lederrolle i teknologisektoren.

Executive MBA

EMBA vår er katalysatoren som vil gi deg støtte og kunnskap på utøvende nivå for å låse opp ditt fulle lederskapspotensiale.

Master i naturvitenskap i finans

Finansverdenen er i endring. Med MSc Finance-programmet vil du ikke bare følge med; du kommer foran deg. Dette strenge programmet gir deg virkelig erfaring med å håndtere investeringer og risiko.

Doktorgrad i bedriftsøkonomi

Vår 100% online GDBA gir deg et solid fundament i virksomheten. Hvis du velger, kan det bli grunnlaget for en SFU MBA.

131375_MBAStudentsWalking.jpg

Vår visjon

Vår samtale

Vi utvikler innovative og samfunnsansvarlige virksomhetsledere med et globalt perspektiv gjennom utdanning, inspirert av forskning og forankret i praksis.

Våre verdier

For å oppnå vårt kall, vil vi leve etter våre kjerneverdier (DARE):

D: Mangfold

 • Vi skaper et samarbeidende og inkluderende miljø gjennom respekt for hverandres mangfoldige individuelle lidenskaper, styrker og bidrag.

A: Handling

 • Vi skaper effekt gjennom vår innovasjon, smidighet og gjennomtenkte eksperimentering.

R: Forskning

 • Vi feirer og støtter våre vitenskapelige nysgjerrigheter for å utfordre stevne og generere kunnskap.

E: Engasjement med formål

 • Vi produserer positive samfunnsmessige og økonomiske resultater gjennom engasjement med våre lokale og globale samfunn.

Vår strategi

Vi bygger på stipend og praksis for ledelse for å utvikle ledere som påvirker deres organisasjoner og lokalsamfunn positivt.

Vårt løfte

 • Til studenter tilbyr vi relevant, erfaringsmessig og studentsentrert utdanning inspirert av personalets faglige engasjement og fakultetets ekspertise i verdensklasse
 • Til arbeidsgivere, støttespillere og lokalsamfunn tilbyr vi innovative, samfunnsansvarlige og globalt innstilte ledere som er klare for verden
 • Til studenter tilbyr vi muligheter for livslang læring og et fellesskap som støtter deres faglige og personlige utvikling
 • Til stipendiater og ansatte tilbyr vi et kollegialt, fleksibelt og stimulerende miljø som støtter deres effektive arbeid og tankeledelse

Vårt folk

For å oppnå vår visjon og strategi og leve etter våre verdier, rekrutterer, støtter og utvikler vi fakultet, ansatte, studenter, studenter og partnere som er lidenskapelig opptatt av å:

 • Gjør SFUs Beedie School of Business til en fremragende handelshøyskole og et attraktivt sted å være en del av
 • Utvikle enkeltpersoner, organisasjoner og lokalsamfunn gjennom erfaringsmessige, innovative og transformative læringsmuligheter
 • Omfavne tankeledelse i verdensklasse og undervise til fordel for samfunnet
 • Å feire og oppmuntre til mangfold og aktivt engasjement med våre lokale, globale og urfolkssamfunn
 • Utnytte vår tilstedeværelse i Vancouver og på Canadas vestkyst med en dyp respekt for dens multikulturelle karakter og det naturlige miljøet

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

 • Vancouver

  Segal Graduate School, 500 Granville Street, V6C 1W6, Vancouver

  • Surrey

   SFU Surrey, 250 – 1345 102 Avenue, V3T 0A3, Surrey

   Spørsmål