Keystone logo
Sokhumi State University

Sokhumi State University

Sokhumi State University

Introduksjon

Sokhumi State University er den første høyere utdanningsinstitusjonen i Abkhazias autonome republikk - den direkte juridiske etterfølgeren til Sokhumi State Pedagogical Institute. Det er en hundre år gammel skole som bærer de georgiske utdanningstradisjonene, nasjonale og universelt anerkjente verdier som bestemmer flerkulturelle systems fasthet.

Universitetets oppdrag er å trene spesialister på forskjellige utdanningsnivåer som har en universitetsutdanning som tilsvarer verdens moderne standarder basert på menneskehetens hovedverdi - de siste vitenskapelige ideene, mottak og formidling av utdanning, som vil ha høy sans av samfunnsansvar for integrering i et globalt samfunn. Universitetets dører er åpne for alle studenter og professorer til tross for etnisitet, sosial bakgrunn, politiske og religiøse synspunkter. For Sokhumi State University er prioritering å utvikle viktige sfærer og områder som georgiske studier, abkhasiske studier, lærerutdanning, eksakt og naturlig, humanitær og sosiopolitisk vitenskap, jus og forretningsadministrasjon. Samtidig må Sokhumi State University implementere tverrfaglige sfærer, kortsiktige og effektive programmer for å trene høyt kvalifisert personell som er relevant for arbeidsmarkedet, konkurransedyktige, moderne krav.

Sokhumi State University hjelper internasjonalisering, kontinuitet, bærekraft og tilgjengelighet til utdanning; sett fra dette synspunktet er det viktig å delta aktivt i utdanningsprogrammer og forskningsprosjekter sammen med ulike utenlandske partnere, deres støtte, som på sin side vil gi internasjonal anerkjennelse til Sokhumi State University .

Steder

  • Tbilisi

    Ana Politkovskaia Street, , Tbilisi

    Spørsmål