Keystone logo
South African Business & Technology Institute

South African Business & Technology Institute

South African Business & Technology Institute

Introduksjon

Oversikt

Det sydafrikanske forretnings- og teknologinstituttet-SABTI, ligger sentralt i Johannesburg og i hjertet av Braamfontein, med hovedcampus ligger på 5. etasje, på Arbor Square-bygningen på Cnr. Melle

Høyskolefasiliteter finnes for å støtte institusjonens hovedfunksjon i undervisning, forskning og service. SABTI har toppmoderne klasserom, datalab, underholdningsområde, kjøkken og ablusjonsanlegg som også imøtekommer funksjonshemmede. I tillegg til klasserom, laboratorier og kontorer har høgskolen gratis Wi-Fi for studenter i læringstid, med vanlig åpningstid fra 7:00 til 16:30, mandag til fredag.

107157_pexels-photo-936137.jpeg

I resepsjonen er det en selvhjelpsdisk med datamaskiner spesielt for studenter å gjøre registreringer og betalinger. Institusjonen søker generelt å opprettholde åpen tilgang til sine fasiliteter, men forbeholder seg retten til å begrense tilgangen. Tilgang til TV-studioer og bruksområder er begrenset av sikkerhetsmessige årsaker.

Vår oppgave er å gjøre SABTI campus til et komfortabelt, trygt og estetisk attraktivt sted å lære, leve, jobbe og leke.

Vi streber etter å holde alle operativsystemene i god stand og svare på nødvedlikehold og reparasjonsbehov av campus samfunnet. Vi er forpliktet til bærekraft og bygger samfunn gjennom oppsøking og utdanning, samtidig som vi reduserer vårt miljøavtrykk. samtidig som vi sparer energi, fremmer fornybar energi, bruk av alternativ transport, resirkulering og grønn innkjøp.

På SABTI er det mer å sosialt liv enn bare å studere. Vi har ulike plattformer som bidrar til å uttrykke ulike studenttalenter. Vi har også et miljø som gjør det mulig å finne nye vennskap i et samfunn som er rik på arv og sosial samhandling.

Enhver person som har påvist manglende evne til å overholde instituttets politikk eller gjeldende lov, kan bli "utestengt" fra campus. Slike varsler, som vanligvis utstedes av direktør for campus sikkerhet og / eller hovedkontorets kontor, nekter tilgang til all instituttets eiendom og fasiliteter.
Studentlivet

På SABTI er det mer å sosialt liv enn bare å studere. Vi har ulike plattformer som bidrar til å uttrykke ulike studenttalenter. Vi har også et miljø som gjør det mulig å finne nye vennskap i et samfunn som er rik på arv og sosial samhandling.


SABTI Publishing

SABTI har et ekstremt ønske om å publisere velfungerte, nyskapende bøker for både akademiske og generelle lesere. Vi fokuserer på områder som økonomiske tidsskrifter, studentliv, kunst og kulturarv, vitenskap, historie og politikk, biografi og ulike lærebøker.

* Hvis du vil publisere med SABTI Publishing, vennligst se retningslinjene våre for innsending.

107158_pexels-photo-1059120.jpeg


Hvorfor SABTI?

gunstig

Sørafrikansk virksomhet

arbeidsevne

Sørafrikansk virksomhet

Den sørafrikanske virksomheten

Kvalitet

Sørafrikansk virksomhet

fasiliteter

SABTI har toppmoderne klasserom, datalab, underholdningsområde, kjøkken og ablusjonsanlegg som også imøtekommer funksjonshemmede. Det er gratis Wi-Fi for studenter i læringstimer. SABTI har også et selvhjelpsdisplay med datamaskiner spesielt for studenter å gjøre registreringer og betalinger.

Andre fordeler

 • Stipend og stipend er tilgjengelig / tilbys på SABTI.
 • Studentene får kvalifikasjonene innen kortere tid.
 • SABTI benytter muligheter til å delta på studentkonferanser utenlands.
 • Sosiale aktiviteter og underholdning som bringer moro til læringsmiljøet SABTI ligger sentralt i hjertet av Joburg.
 • SABTI garanterer internships
 • SABTI tilbyr / tilbyr beste karriereveiledning til sine studenter gratis.
 • Tilgang til moderne transport og infrastruktur. SABTI ligger i nærheten av Gautrain stasjon, T-banestasjon, Bree Taxi Rank, Park Station og Metrobus og Rea Vaya Stations

Steder

 • Johannesburg

  Juta Street, 2001, Johannesburg

  Programmer

  Spørsmål