Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Southern Arkansas University

Southern Arkansas University

Southern Arkansas University

Introduksjon

Southern Arkansas University "føles som hjemme" med personlige besøk, fakultet og ansatte som bryr seg om student suksess, og et omsorgsfullt campus samfunn. SAU tilbyr også tradisjonelle og unike akademiske grad programmer som er rangert nasjonalt for kvalitet og rimelig.

Beliggende i en rolig og vakker del av Sør-Arkansas, er SAU et flott sted å ringe hjem og studere et bredt spekter av akademiske programmer, inkludert noen unike tilbud til staten og regionen. Universitetet ligger sammen med en fullstendig høyskoleopplevelse på campus, en kort kjøretur fra utendørsaktiviteter, og er sentralt for mange regionale knutepunkter, som texarkana, shreveport, little rock osv.

Etablert i 1909 har SAU bygget på sitt engasjement for studentprestasjon og fortsetter å vokse, både på campus og på nettet , med over 80 grader i fire distinkte høgskoler og Graduate Studies.

Oppdrag

Oppdraget til Southern Arkansas University er å utdanne studenter til produktive og oppfylle liv i et globalt miljø ved å gi muligheter for intellektuell vekst, individuell berikelse, ferdighetsutvikling og meningsfylt karriereforberedelse. Universitetet tror på individets verdi og aksepterer sitt ansvar for å utvikle sine verdier og kompetanser som er avgjørende for et effektivt medborgerskap i et stadig foranderlig, fritt og demokratisk samfunn. Videre gir universitetet et miljø som bidrar til fortreffelighet i undervisning og læring, stipend, kreativ innsats og service.

Syn

SAU er et kvalitets, omfattende, regionalt universitet som utvider tilgjengelige og transformerende læringsopplevelser.

mål

  1. Implementere strategier som demonstrerer studentlæring som den viktigste universitetsopplevelsen.
  2. Forsikre om at universitets læringsmål og generelle utdanningsmål oppnås gjennom en omfattende vurderingsprosess.
  3. Rekruttere og behold diverse, godt kvalifiserte fakultet og ansatte som støtter et miljø av kollegialitet og faglig excellence.
  4. Utvikle og implementere regnskapsføringsstrategier som rekrutterer studenter av karakter og akademisk løfte.
  5. Forbedre oppbevaring og oppgradering av studenter.
  6. Etablere strategiske partnerskap og tiltak for å utvide fremskritt og utvikling av SAU.

Steder

  • Magnolia

    100 East University, AR 71753, Magnolia

Spørsmål