Keystone logo
Southern California University of Health Sciences

Southern California University of Health Sciences

Southern California University of Health Sciences

Introduksjon

En hesteløs vogn (en av de få) “kjørte” ned gjørme- og murveier. En banebrytende glød dominerte tankegangen til progressive borgerledere. Los Angeles, “The City of the Angels”, var en travel by med 319 000 innbyggere. Filmer var fortsatt i sin barndom, fortsatt stille.

I dette miljøet forpliktet Dr. Charles Cale og hans kone, Linnie, seg til å spre kunnskapen om litt kjent, men likevel eldgammel, helbredende kunstkiropraktikk. Dr. Cale forsøkte å formalisere opplæringen av kiropraktiske leger.

I 1911, da moderne kiropraktikk bare var 16 år inn i sin historie, søkte Dr. Cale om og mottok et charter for Los Angeles College of Chiropractic (LACC). Cales startet de første klassene i hjemmet, et ni måneders studiekurs som inkluderte anatomi, kiropraktiske prinsipper og teknikk.

Slutten av det 20. århundre førte til en stor endring i det som hadde vært LACC de siste 89 årene. College of Acupuncture and Oriental Medicine (CAOM) ble lagt til og Southern California University of Health Sciences (SCU) ble opprettet for å huse både LACC og CAOM. Dette markerte et vendepunkt fra en institusjon som tilbyr et enkelt program til et flerprogramuniversitet med planer om å tilby tilleggsprogrammer i det samfunnet har merket alternative helsefag.

I 2020 fortsatte universitetet å øke med å legge til to nye masterprogrammer; Master of Science i medisinsk vitenskap og en master i akupunktur og kinesisk medisin. I tillegg ble universitetet omstilt til å inkludere LACC, Accelerated Sciences Division, Eastern Medicine Department, Ayurveda Department, IPE Department, Physician Assistant Program og Health Science Program.

Steder

  • Whittier

    Amber Valley Drive,16200, 90604, Whittier

    Spørsmål