Keystone logo
Southern Federal University

Southern Federal University

Southern Federal University

Introduksjon

Med sin opprinnelse fra 1915 er det Southern Federal University (SFedU) det største vitenskapelige og utdanningssenteret i Sør-Russland.

SFedU sporer sine røtter til det kongelige universitetet i Warszawa, som har flyttet til det sørlige Russland under den store krigen.

Vi er anerkjent som et av de beste universitetene i Russland for faglig dyktighet, tverrfaglig forskning og samfunnsengasjement.

I dag er nesten 24 000 studenter, inkludert 2500 internasjonale studenter, påmeldt på to universitetshøgskoler som ligger i Rostov ved Don og i Taganrog.

Ingeniørkurs blir levert på Taganrog campus, mens Rostov campus tilbyr et bredt spekter av kurs i vitenskaper og humaniora. SFedU tilbyr 86 bachelorstudier, 126 masterstudier og 26 doktorgradsstudier. Kvaliteten på akademiske programmer bekreftes av tyske akkrediteringsorganer: ACQUIN og AQAS.

Universitetets sterke internasjonale perspektiver demonstreres av andelen internasjonale studenter, 25 Erasmus + destinasjoner, 60 utvekslingsavtaler og 10 dobbeltgrads partnerskap. SFedU er aktivt involvert i Bologna-prosessen, og kandidatene får European Diploma Supplement. SFedU driver forskning på verdensplan innen informasjonsteknologi, smarte materialer, nanoteknologi, fremtidens medisin og robotikk. Studentene kan utføre forskning og lage prototyper ved SFedU internasjonale laboratorier, senter for delt bruk, ingeniørsentre. Studentene har fri tilgang til e-refererte vitenskapelige tidsskrifter.

SFedU har et hav av fasiliteter på campus for å imøtekomme studentenes behov innen forskning, innovasjon og utvikling fra topp moderne utstyr, næringsinkubatorer til vårt sportssenter.

Besøk vår hjemmeside

Steder

 • Rostov-on-Don

  105/42 Bolshaya Sadovaya Str, 344006, Rostov-on-Don

  • Taganrog

   Nekrasovskiy Pereulok, 44, 347922, Taganrog

   Spørsmål