Keystone logo
Southern Methodist University Simmons School of Education and Human Development

Southern Methodist University Simmons School of Education and Human Development

Southern Methodist University Simmons School of Education and Human Development

Introduksjon

ENDRE MINDER

Som en katalysator for transformasjon og endring, gir Simmons School reelle løsninger på problemer som utfordrer samfunnet vårt og verden.

Velkommen til Annette Caldwell Simmons School of Education and Human Development, hvor lærere og ansatte er dedikert til utvikling av fagpersoner på mange områder innen utdanning, rådgivning, tvisteløsning, anvendt fysiologi og velvære. Det tverrfaglige arbeidet vi gjør i Simmons fokuserer på å skape og formidle evidensbasert kunnskap på tvers av disse feltene for å møte utfordringene i en stadig mer endrende, mangfoldig verden. Vår høykvalitetsundervisning og strenge stipendier er forankret i en samarbeidsånd og i en retning til samfunnene vi tjener. Tross alt tror vi at stipend og opplæring som former studiene våre, studenter og alumner må forbli forpliktet til å gjøre en innvirkning utover SMU. Med dette sentrale fokuset på å samarbeide på tvers av samfunnene våre, håper vi at vi kan endre liv til det bedre.

Vi inviterer deg til å utforske de mange forskningsprosjektene, gradsprogrammer, opplæringssentre og nye tiltak i Simmons School. Hvis du ser for deg fremtiden din i noen av områdene våre, ser vi frem til å hjelpe deg med å nå dine karrieremål. Fakultetet vårt oppfordrer studentene til å streve mot høye mål i karrieren, å møte strenghetene i forberedelsene i sine felt, og å bygge mot en bedre fremtid for alle.

Etter hvert som Annette Caldwell Simmons School vokser, er din deltakelse viktig. Vi håper du bestemmer deg for å bli med oss.

Stephanie Knight, Ed.D.

Leon Simmons dekan ved Annette Caldwell Simmons School of Education and Human Development

Steder

  • Dallas

    University Boulevard,3101, 75205, Dallas

    Spørsmål