Keystone logo
Southern University Baton Rouge

Southern University Baton Rouge

Southern University Baton Rouge

Introduksjon

Southern University ser på mangfold som viktig for helsen til enhver utdanningsbedrift. For å støtte denne filosofien, tar universitetet bekreftende skritt for å opprettholde et flerkulturelt fakultet, ansatte og studentorgan. Mangfoldet oppnås hovedsakelig gjennom selvsikker rekrutteringsinnsats og gjennom mangefasetterte internasjonale programmer.

Universitetet søker å rekruttere og opprettholde et fakultet, som gjennom sin forberedelse og vitenskapelige aktiviteter utøver en dyp effekt på forskjellige institusjoner i staten, regionen, nasjonen og verden. Utover sine tradisjonelle roller, utfører fakultetsmedlemmer utmerkede tjenester som kompletterer og forbedrer både undervisnings- og forskningsinitiativer og gir en ekstra mekanisme for at Southern University kan ha innvirkning på samfunnet for øvrig.

Universitetet utvikler og opprettholder et fysisk miljø som er trygt og bidrar til intellektuell vekst og utvikling mens de opererer i henhold til de høyeste standarder for finansiell og administrativ styring. Dette miljøet forbedres ved hjelp av den nyeste informasjonsteknologien, som tilbyr universitetssamfunnet tilgang til ressurser fra hele verden.

ORGANISASJON AV Den utdannede skolen

Graduate School er innlosjert på Office of Graduate Studies, som består av en dekan, en direktør for opptak, innleggelsesveiledere, en utøvende assistent, en administrativ assistent og en administrativ koordinator. Dekan på Graduate School rapporterer til Executive Vice President and Provost.

Office of Graduate Studies er ansvarlig for å håndheve minimum generelle standarder for hovedfagsarbeid ved Southern University-Baton Rouge og for koordinering av gradsstudier i de forskjellige skoler og høyskoler. Generelle retningslinjer og standarder for Graduate School er fastsatt av Graduate Council. Ansvaret for den detaljerte, daglige driften av doktorgradsstudiene ligger hos de enkelte avdelinger, skoler og høyskoler.

Office of Graduate Studies behandler omtrent 2000 søknader og betjener mer enn 1100 påmeldte studenter hvert år. Dette inkluderer mottak og behandling av alle opptakssøknader på Graduate School; registrering av doktorgrads- og post-baccalaureat-studenter; og behandling og rydding av konfirmasjonssøknader for alle studenter.

HISTORIE TIL Den utdannede skolen

28. april 1956 ba Statens utdanningsstyre tjenestemenn ved Southern University om å opprette en forskerskole. Vårsemesteret i 1957 innrømmet Southern University sine første studenter på Graduate School. 8. august 1958, på slutten av sommersesjonen, overrakte Southern University sine første mastergrader til åtte kandidater.

I den relativt korte perioden siden 1958 har forskerutdanning ved Syduniversitetet vokst jevnt. Masterprogrammer i biologi, kjemi og matematikk ble lagt til på 1960-tallet, og i 1983 ble masterprogrammer innen regnskap, informatikk, offentlig administrasjon og spesialundervisning implementert. I januar 1986 initierte Graduate School, sammen med Institute for the Study and Rehabilitation of Exceptionional Children and Youth, Southern Universitys første doktorgradsprogrammer - The Doctor of Philosophy degree in Special Education (Ph. D.) and the Doctor of Utdanning i spesialundervisning (red. D.). Siden den gang har mer enn atten masterstudier og fem doktorgrader. programmer er lagt til.

For å møte utfordringene i det neste årtusenet, blir Southern University og A&M College i Baton Rouge raskt en doktorgradsforskningsinstitusjon. Graduate studier har fått fart på grunn av nye og redesignte gradsnivåer, og et dedikert doktorgradsfakultet - en engasjert gruppe som inkluderer Fulbright Scholars, anerkjente forskere og mentorer.

Muligheter finnes i en rekke faglige disipliner, inkludert doktorgrad. programmer i offentlig politikk, naturfag / matematikkundervisning, sykepleie, miljøtoksologi, spesialundervisning og byskogbruk.

I dag er mange forskningssentre, datamaskin- og læringslaboratorier, fasiliteter for fjernundervisning og multimedieundervisning, og et bibliotek med mer enn en million volum, blant et bredt spekter av ressurser. Doktorgradsstipend og assistentskap er tilgjengelig for kvalifiserte studenter.

Steder

  • Baton Rouge

    Harding Boulevard,801, 70807, Baton Rouge

    Spørsmål