Keystone logo
Southern Utah University College of Education and Human Development

Southern Utah University College of Education and Human Development

Southern Utah University College of Education and Human Development

Introduksjon

Velkommen til Beverley Taylor Sorenson College of Education and Human Development

Vårt primære oppdrag er å fremme utdanning, menneskelig ytelse og familieutvikling gjennom kunnskap, medfølelse og handling.

Lærerutdanningsfakultetet ved Southern Utah University avviser ulikhet og urettferdighet i vårt utdanningssystem og større samfunn. Vi forplikter oss til å utvikle og pleie lærere som verdsetter alle mennesker i samfunnene de tjener. Slike profesjonelle lærere vil fungere som forandringsagenter, gå inn for rettferdighet og rettferdighet i sine skoler og lokalsamfunn, og vil stimulere studentene til å gjøre det samme.

Southern Utah Universitys Institutt for lærerutdanning gir studentene muligheten til hovedfag i grunnskole eller videregående opplæring. Målene for utdanningsavdelingen er å utvikle lærere som er faglig kompetente, erfarne, forberedte, forstår behovet for både kunst og naturfag i utdanningen og har effektiv klasseromsadministrasjon. Partnerskap med Iron County School District, Art Works for Kids, Utah Arts Council, US Forest and Park Service, SUU Outdoor-initiativ, Southwest Education Development Center K-16 Regional Alliance, og mange andre gir studentene våre muligheter til å bli involvert i praksisplasser , arbeidsmuligheter, praktisk læringserfaring og vekst i profesjonell utvikling.

Steder

  • Cedar City

    West University Boulevard,351, 84720, Cedar City

    Spørsmål