Keystone logo
Southwest Minnesota State University

Southwest Minnesota State University

Southwest Minnesota State University

Introduksjon

70952_Screenshot-2018-2-15About.png

VELKOMMEN TIL SMSU

Southwest Minnesota State University er et fireårig offentlig universitet som tilbyr høykvalitativ utdanning i liberale kunst og yrker for å forberede deg på et liv som lykkes både personlig og profesjonelt. SMSU har vokst til et universitet av valg med høy nasjonal rangering, produserer lærde som blir ledere, tenkere og entreprenører av fremtiden. Studentene og fakultetet kommer her for å engasjere seg i den rike "Southwest Experience", som starter med sterke akademikere, oppfyller sosiale muligheter og støtte fra andre Mustangs. Vi inviterer deg til å besøke SMSU og å oppleve selv alt det har å tilby.

Mission, Visjon og Verdier

Southwest Minnesota State University misjonserklæring:

" Southwest Minnesota State University forbereder elevene til å møte de komplekse utfordringene i dette århundret som engasjert borgere i deres lokale og globale samfunn. Våre omfattende grad programmer, undervist i liberal arts tradisjon, er dedikert til å forbinde elevers faglige og praktiske faglige utviklingserfaringer i sørvestlige Minnesota til bredere verden. "

Visjon uttalelse:

" Southwest Minnesota State University er et universitet av valg."

SMSU opprettholder kjerneverdier for transformasjonslæring som er sentrert på excellence, samfunns- og samfunnsengasjement, mangfold og global bevissthet, og miljøspørsmål om bærekraft og forvaltningen:

Excellence og innovasjon

SMSU-fakultetet og personalet skaper og støtter et høyt kvalitetsstudent-sentrert læringsmiljø som

 • forbereder studentene til å møte de komplekse utfordringene i dette århundret som engasjert borgere i deres lokale og globale samfunn;
 • gir studentene ferdigheter og kunnskaper til å være livslang elever

Samfunn og engasjement

SMSU fakultet og ansatte er engasjert i og støtter aktiviteter som

 • Fremmer medborgerlige engasjementsmuligheter som forbedrer SMSUs rykte som en lokalt, regionalt og globalt engasjert institusjon
 • bygge gjensidig fordelaktige partnerskap i hele vår region og stat
 • gi gode læringsmuligheter som går utover det tradisjonelle klasserommet og labinnstillingene

Mangfold og global bevissthet

SMSU fakultet og ansatte bidrar til å skape et miljø som feirer ulike og inkluderende naturen til SMSU campus samfunnet som de

 • fremme kulturell forståelse og samspill og et innbydende og tilgjengelig campusmiljø for alle grupper
 • gi et støttende miljø for intellektuelt uttrykk og sivil kommunikasjon av alle grupper

Miljø, Stewardship, og bærekraft

SMSU fakultet og ansatte er forpliktet til å være ansvarlige forvaltere av våre miljømessige og skattemessige ressurser som

 • legge til rette for en trygg, tilgjengelig campus
 • fosteraksjoner, programmer og stipend som vil føre til en bærekraftig fremtid

Visjonserklæringen og kjerneverdiene anerkjenner universitetets vekt på oppmerksomhet til studentbehov, fremme respekt for ulike stemmer og oppmuntre til bærekraftige tiltak.

Videre samsvarer universitetets oppdrag med styringssystemets oppdrag og strategiske prioriteringer. Minnesota State System-oppdraget er "Minnesota State Colleges and Universities-systemet av distinkte og samarbeidende institusjoner tilbyr høyere utdanning som oppfyller personlige og karriere mål for en rekke individuelle elever, forbedrer livskvaliteten for alle Minnesotans og opprettholder levende økonomier gjennom hele staten."

Administrasjon

Dr. Connie J. Gores ble utnevnt av Minnesota State-systemet og begynte sin plikter 1. juli 2013. President Gores er den niende faste presidenten til SMSU.

akkrediteringer

SMSU er akkreditert av National Association of Music Schools, Minnesota Board of Education, Rådet for sosialt arbeid, National Association of Contemporary Enrollment Partnerships (NACEP), Kommisjonen for Collegiate Nursing Education (CCNE) og The Higher Learning Kommisjonen for North Central Association of Colleges and Schools, 230 South LaSalle Street, Suite 2400, Chicago, IL 60602; (800) 621-7440. For mer informasjon om Høyere Læringskommisjonen besøk deres hjemmeside: www.ncahlc.org.

70954_image_handler.jpeg

MUSTANGENS HJEM

Vi er stolte av våre idrettsutøverees hyppige suksesser, samt deres statsborgerskapstildelinger og høye GPA (over 3,0). SMSU student-idrettsutøvere har tjent 19 år i CoSIDA Academic All-America (R) i skolehistorien, 12 siden 2009! SMSU har vunnet 51 NSIC-lag, en NCAA nasjonal runner-up, tre NCAA regionale og tre NIWBT nasjonale mesterskap. Fire idrettsutøvere har vunnet individuelle nasjonale mesterskap!

MARSHALL, MINNESOTA

Southwest Minnesota State University ligger i Marshall, Minnesota, et vennlig voksende fellesskap på 13.000. Marshall kalt en av Amerikas beste små byer, er en enkel kjøretur fra Twin Cities, St. Cloud, Sioux Falls SD og Fargo ND. Marshall er også det stolte hjemmet til Schwan's Company, Ralco Nutrition, Action TrackChair, sammen med store arbeidsgivere USBank, Archer Daniels Midland, tilknyttet fellesskapssentral og Avera Marshall Regional Medical Center.

Studentene og fakultetet kommer her for å engasjere seg i den rike "Southwest Experience", som starter med sterke akademikere, oppfyller sosiale muligheter og støtte fra andre Mustangs. Vi inviterer deg til å besøke SMSU og å oppleve selv alt det har å tilby. SMSU er virkelig hvor du tilhører!

For mer informasjon om Marshall besøk: www.discoversouthwestmn.com

Steder

 • Marshall

  1501 State St, , Marshall

Programmer

Spørsmål