Keystone logo
© Penn State Great Valley
Spalding University

Spalding University

Spalding University

Introduksjon

Ring Spalding Home

Spalding University er hjemmet for studenter som ønsker å oppnå en grad mens de engasjerer seg og tjener samfunnet. Vi setter medfølelse til handling hver dag med vårt oppdragsdrevne fokus. Vi jobber frivillig, underviser, forfekter, organiserer og gir. Studentene våre er aktive i samfunnet, og bruker Spalding-utdanningen for å gjøre verden bedre. Vi er et mangfoldig samfunn med en kjerneforpliktelse til inkludering, og vi verdsetter våre studenter, fakulteter og ansatte fra alle samfunnslag. Begynn din høyskolereise med oss og følg lidenskapene dine.

Et inkluderende fellesskap

Hos Spalding er vi et inkluderende fellesskap av mennesker som er fundamentalt forskjellige fra hverandre. Vi aksepterer hverandre ydmykt for den vi er. Vi representerer et tverrsnitt av samfunnet. Vi har den mest rasemessig mangfoldige studentmassen av Kentuckys private høyskoler. 31 prosent av studentene identifiserer seg selv som fargede.

Vi er et fellesskap av elever som består av kunstnere, veteraner, aktivister, foreldre, religiøse ledere, medlemmer av LHBTQIA-samfunnet og idrettsutøvere. Vi er alle disse menneskene og flere. Vi har forskjellige evner, idealer, kulturer, bakgrunner, mål og lidenskaper. Vi dyrker et støttende rom for alle våre elever til å lære og vokse.

Siden 1814 har vi tjent våre lokalsamfunn i tradisjonen til Sisters of Charity of Nazareth med en ånd av inkluderende og medfølelse.

Bli med i vår tradisjon. La oss ønske deg velkommen hjem.

Liten campus, storby

Spalding University er et lite campus som ligger i hjertet av den energiske byen Louisville, Kentucky. En av mange institusjoner og organisasjoner som gjør det å gi tilbake til en livsstil, Spalding University er en aktiv leder i SoBro-området. Spaldings campus er omgitt av vakre historiske herskapshus og trekantede gater i sør og bredden av elven Ohio i nord. Byen vår er anerkjent som en av USAs mest beboelige byer. Faktisk er den kåret til en toppby for nye studenter av SmartAsset, noe som kan forklare hvorfor over 70 prosent av våre alumner velger å bo i Louisville.

Spalding og Louisville

Spalding University er et mikrokosmos av byen vi bor i. Med et mangfoldig fellesskap og fokus på medfølelse, reflekterer Spalding det rasemessige, økonomiske, kulturelle og LGTBQIA-mangfoldet i byen som omgir oss. Studenter engasjerer Louisville-samfunnet gjennom praksisplasser og feltarbeid, lokal oppsøkende og frivillig tjenestearbeid, samt utallige partnerskap med bedrifter og organisasjoner i samfunnet.

Bor i sentrum av det hele

Louisville kan skilte med en blomstrende kunstscene blant kjente parker og naturlige omgivelser, og er også en av de beste spise- og kulturdestinasjonene i Midtvesten. Byen vår tilbyr mer enn 1000 lokale restauranter og ble kåret til en topp 10 matby av National Geographic. Hvis det er underholdning, kunst eller shopping du leter etter, har vi Kentucky Derby Festival, Forecastle Music Festival, Gonzofest, World Fest, Nulu-distriktet, det historiske høylandet og mer. Louisville er hjemsted for mer enn 120 parksystemer, inkludert Waterfront Park. Alt dette og mye mer gjør Louisville til et populært kulturelt reisemål. Reisende kommer til Louisville for å oppleve kunst, utendørs eventyr, den trendy matscenen og underholdning av alle slag. Hopp inn i bilen eller bussen, og du er innen en halv dags kjøretur til Chicago, St. Louis, Indianapolis, Cincinnati, Nashville, Asheville og andre spennende destinasjoner.

Vår misjon er å tjene andre

Vårt oppdrag er vår drivkraft. Det er mer enn noe du finner i vår historie eller charter. Vi lever det. Vi deler det. Vi er stolte av det. Du vil lære det fra den første dagen på campus og engasjere deg i det hver dag i og utenfor klasserommet. Og når du er ferdig utdannet, vil du ta det med deg ut i verden.

Campus funksjoner

  Opptak

  Steder

  • Louisville

   901 S 4th St, 40203, Louisville

  • Louisville

   South 4th Street, 901, 40203, Louisville

   Spørsmål