Keystone logo
© BIMM University
St John's College

St John's College

St John's College

Introduksjon

Velkommen

Vårt syn på St John's er å utruste kristne for oppdrag i en verden av forandring. I mer enn 150 år har vi pioner på innovasjon i ministeropplæring, og vi fortsetter å danne disipler for frontlinjeledelse gjennom programmer som er kontekstbaserte, integrerte og relevante.

Vi har levert fjernundervisningsprogrammer i over 40 år og har en serie med kvalitetsprogrammer fra nivå 4 til nivå 7 gjennom felles priser godkjent av Durham University som du kan studere i dine egne omgivelser og på en tid som passer deg.

Våre røtter er anglikanske, men vi gleder oss studenter fra et bredt spekter av kirkesamfunn, kristne organisasjoner og nettverk ... Vi vil hjelpe deg å skille Guds vilje når du utforsker hans kall på livet ditt, oppdag alt som Gud har i butikken for deg, og vokse som en disippel av Kristus. Våre programmer kan skreddersys til din egen tjeneste mens du hjelper deg med å utdype din forståelse av evangeliet gjennom læring, arbeid og tilbedelse i samfunnet. Du vil utvikle din forståelse av teologi, tjeneste og oppdrag, slik at du kan inspirere andre i deres tro og rop - til Guds herlighet, for Jesu skyld og i Åndens kraft.

Vår nettside vil hjelpe deg med å forstå vår visjon og verdier, og gi deg en oversikt over de ulike mulighetene det er å trene og studere hos oss her på St John's. Kontroller de ulike delene av nettstedet for mer informasjon om programmene vi har å tilby.

Bli kontakt med oss, vi vil gjerne svare på dine spørsmål. I mellomtiden ønsker vi deg alle velsignelser mens du fortsetter å utforske din del i Guds oppdrag.

76494_people-woman-coffee-meeting.jpg

Visjon og verdier

Vårt hovedformål er å inspirere kreativ kristen læring merket av evangelisk overbevisning, teologisk fortreffelighet og åndsfylt liv, at de som trener med oss, kan være rustet til oppdrag i verden av forandring ...

Til dette formål er vi:

Bibelsk røpt

St John's er et evangelisk høyskole, selv om studenter fra andre perspektiver og tradisjoner er velkomne. Vi verdsetter et tankefullt og ansvarlig engasjement med Skriften og tror at våre liv og departementer skal formes av bibelsk forståelse når vi følger den korsfestede og oppreiste Jesus.

Åndelig Alive

Vi forventer at Gud skal jobbe i dag og forsøke å dyrke et bønn, tilbedende samfunn der det er åpenhet for Gud og for hverandre. Vi er formet av kristendomens karismatiske strøm som vi ser å dele i Åndens transformative arbeid, både individuelt og korporativt. Disse vektene er iboende for rytmene i livet vårt sammen.

Missionally Active

Vi er forpliktet til helhetlig proklamasjon av den gode nyheten om Jesus, og alle våre studenter er aktivt involvert i departement og oppdrag i praksis. Fra vår begynnelse har vi søkt å stige til utfordringene og mulighetene som presenteres av sosiale og kulturelle forandringer, og vi fortsetter å lytte til kulturer der vi lever og svarer med bønn, kreativitet og energi. På disse og andre måter søker vi å leve ut det bibelske mottoet valgt av våre grunnleggere: «Ve meg hvis jeg ikke forkynner evangeliet» (1 Korinter 9:16).

Akademisk Rigorøs

Mens vi tilpasser oss for å møte utfordringene i vår raske kultur, opprettholder vi også den teologiske fortreffelighet som har preget St John siden starten. Vårt fakultet er dyktige og erfarne lærere som også er involvert i forskning, skriving og praksis i departementet i en rekke sammenhenger utenfor høgskolen.

Relasjonelt Forpliktet

Fellesskapets liv er hjertet av Johannes-John, og vi verdsetter muligheter til å koble sammen i kollegiet og i sammenhenger utover College, gjennom tilbedelse, undervisning og læring, samt gjennom å spise sammen og sosialisere. Vi søker å skape en gjestfri kultur og verdsette det rike mangfoldet av tradisjoner, bakgrunner, tilbedelsestiler og opplevelser som kjennetegner livet ved St John's.

Aktivt samarbeid

Vi søker å samarbeide med kirker, bispedømmer, kirkesamfunn og nettverk som vi tjener Guds rike. Disse partnerskapene styrker elevers læring ettersom vi utvikler banebrytende tilnærminger til departement og oppdrag i Midlands og lenger unna.

Steder

  • Nottingham

    St John’s College Chilwell Lane Bramcote Nottingham NG9 3DS, , Nottingham

Spørsmål