Keystone logo
St. Andrews University

St. Andrews University

St. Andrews University

Introduksjon

I september 1961 gikk de første studentene på eiendommen til en romslig, innsjøsentrert campus som bare kort tid tidligere hadde blitt kalt St. Andrews Presbyterian College. Lenge før de første studentene kom, hadde presbyterianere over hele North Carolina, lekfolk og geistlige, forpliktet seg til dette nye eventyret i høyere utdanning.

St. Andrews historie begynte i 1896 med grunnleggelsen av Flora Macdonald College i Red Springs, NC. I 1958 fusjonerte Flora Macdonald College med Presbyterian Junior College i Maxton, NC for å etablere St. Andrews. I 1996 feiret St. Andrews hundreårsdagen for arven ved å være vert for en rekke arrangementer og feiringer. Til ære for anledningen samlet 800 pluss alumner, lærere, studenter, ansatte og venner seg til denne bursdagsfesten for å gjenkjenne de tre institusjonenes delte historie.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Laurinburg

    Dogwood Mile Street,1700, 28352, Laurinburg

    Spørsmål