Keystone logo
SCPSU Business School

SCPSU Business School

SCPSU Business School

Introduksjon

Université Suisse Privée St Cléments - SCPU Business School ble etablert for å utvikle en rekke gradskurs i samarbeid med en rekke bransjeledende profesjonelle kvalifiserende organer.

De fleste faglige organer som Université Suisse Privée St Cléments har jobbet med, er basert i Storbritannia, og det har blitt ønskelig for Université Suisse Privée St Cléments å etablere programmer som også vil føre til UK-akkreditert utdanningskvalifikasjon.

Som en del av denne Université Suisse Privée har St Cléments åpnet SCPU Business School for å tilby en rekke programmer som ikke bare oppfyller læreplanen og medlemskapskravene til bransjeledende faglige organer, men også fører til en direkte Pathway til britisk gradskvalifikasjoner. Derfor har SCPU Business School blitt etablert for å tilby to Université Suisse Privée St Cléments og UK OFQUAL akkreditert priser.

De første programmene er utformet slik at studentene kan fortsette sine studier med en rekke britiske universiteter.

SCPU - Business School mener at muligheten til å studere disse to OFQUAL akkreditert ATHE og Université Suisse Privée St Cléments priser er en veldig god måte å studere en britisk grad når kostnaden for å studere en bachelorgrad på de fleste britiske universiteter varierer fra GBP £ 6,000 til £ 9000 per år

De fleste britiske universiteter vil akseptere de 240 studiepoengene som tilbys av SCPU Business School Associate Degree i Business Management (OFQUAL Level 4/5) for topp på det siste året av en lavere grad. På samme måte vil de fleste universiteter akseptere 120 studiepoeng tilbys av SCPU Business School Post Graduate Degree i Management (OFQUAL Level 7) som avansert oppføring på en MBA topp.

66405_trrg.png

Steder

 • Lausanne

  Avenue Louis-Ruchonnet 4 1003 Vaud, , Lausanne

  • Switzerland Online

   Switzerland Online, Sveits

   Spørsmål