Keystone logo
Stanford University School of Engineering

Stanford University School of Engineering

Stanford University School of Engineering

Introduksjon

Stanford Engineering har vært i forkant av innovasjon i nesten et århundre, og har skapt viktige teknologier som har forvandlet verdenen av informasjonsteknologi, kommunikasjon, helsevesen, energi, næringsliv og videre.

Vårt fakultet driver banebrytende, tverrfaglig forskning, og studentene våre uteksamineres med teknisk fortreffelighet, samt kreativitet, kulturell bevissthet og entreprenørferdigheter som kommer fra eksponering for alt Stanford University har å tilby.

Skolens fakultet, studenter og alumner har etablert tusenvis av selskaper og lagt det teknologiske og forretningsmessige grunnlaget for Silicon Valley. I dag utdanner skolen ledere som vil påvirke globale problemer og søker å definere hvordan fremtiden for ingeniørfag vil se ut.

Oppdrag

Vårt oppdrag er å søke løsninger på viktige globale problemer og å utdanne ledere som vil forbedre verden gjennom kraften i tekniske prinsipper, teknikker og systemer.

Våre hovedmål er å:

Gjør nysgjerrighetsdrevet og problemdrevet forskning som genererer ny kunnskap og produserer funn som danner grunnlaget for fremtidige konstruerte systemer

Lever forskningsbasert utdanning i verdensklasse til studenter og bred opplæring til ledere i akademia, industri og samfunn

Kjør overføring av teknologi til Silicon Valley og videre med dypt og bredt utdannede mennesker og transformerende ideer som vil forbedre samfunnet og verden vår.

Fremtiden for engineering

Fremtidens ingeniørskole vil se veldig annerledes ut enn den ser ut i dag. Så i 2015 samlet vi et bredt spekter av interessenter, inkludert fakulteter i midten av karrieren, studenter og ansatte, for å løse to grunnleggende spørsmål: På hvilke områder kan ingeniørhøgskolen få betydelig verdensendrende innvirkning, og hvordan skal skolen være konfigurert til å takle fremtidens store muligheter og utfordringer?

Steder

  • Stanford

    Escondido Mall,530, 94305, Stanford

    Programmer

    Spørsmål