Keystone logo
State University of New York Buffalo College of Arts and Sciences

State University of New York Buffalo College of Arts and Sciences

State University of New York Buffalo College of Arts and Sciences

Introduksjon

Universitetet i Buffalo er et fremste offentlig forskningsuniversitet som verdsetter og forfølger akademisk fortreffelighet. Vi tiltrekker oss eksepsjonelle studenter som er nysgjerrige, engasjerte i studiene og er fast bestemt på å lykkes mens de gjør en forskjell i verden.

College of Arts and Sciences forplikter seg til å fordype studenter i et integrert pedagogisk miljø. Fra kunst og humaniora til samfunns- og naturvitenskap, følger våre studenter kallet sitt utenfor disiplinære grenser. Hvor vil talentene dine føre deg?

Fakultetet for høyskole for kunst og vitenskap er blant de mest dyktige og dedikerte innen sine felt. Mer enn to tredjedeler av vårt heltidsfakultet er ansatt de siste ti årene, og representerer en gruppe lyse, lidenskapelige forskere som jobber for å fremme en ånd av nysgjerrighet, akademisk strenghet og investering i studenters suksess gjennom etableringen av nye kunnskap.

I jakten på løsninger på presserende verdensproblemer jobber våre studenter og fakultetet sammen for å revurdere dagens metoder, svare på tøffe spørsmål og til slutt bryte ned barrierer for oppdagelse og fremgang.

Steder

  • Buffalo

    810 Clemens Hall University at Buffalo Buffalo, NY, 14260, Buffalo

    Programmer

    Institusjonen tilbyr også:

    Spørsmål