Keystone logo
© Domus Academy
St. John's University, Rome Campus

St. John's University, Rome Campus

St. John's University, Rome Campus

Introduksjon

Global Studenter

Den Roma Campus of St. John University rekrutterer et mangfoldig, internasjonal student body. Å studere i utlandet i Roma tillater elevene å forberede seg på den globale arena; lære om internasjonal handel og politiske spørsmål; delta i praksisplasser ved FN-organisasjoner, ikke-statlige organisasjoner (NGOer), og ambassader; trives i et komfortabelt og støttende faglig miljø; få nye opplevelser; og dyrke livslange vennskap med andre studenter fra hele verden.

Global Opportunities

For å forberede studentene for å lykkes i det globale markedet, St. John tilbyr en virkelig internasjonal akademisk erfaring. Våre studenter oppfordres også til å studere på våre studiesteder i New York. Alle kurstilbud på New York studiestedene er åpne til å oppgradere studenter i Roma. I tillegg amerikanske økonomisk støtte og stipend midler gjelder i Roma akkurat som de gjør på våre New York studiesteder.

Som en Metropolitan University, St. John er en integrert del av New York City, med lett tilgang til de kommersielle og kulturelle ressurser av Manhattan. For studenter som søker et globalt perspektiv, stue og studere i NYC er en stor pedagogisk fordel.

Samspill og ledelse

Vellykkede bedrifter og organisasjoner benytter team av mennesker til å søke løsninger på problemer. St. Johns kandidater oppnå suksess fordi de lærer å arbeide i et team-orientert miljø der studenter fra ulike faglige bakgrunn samarbeide med fakultetet for å forstå og løse business-relaterte problemer.

Steder

  • Rome

    Via Marcantonio Colonna, 21A , 00192, Rome

Spørsmål