Keystone logo
Stockholm University

Stockholm University

Stockholm University

Introduksjon

Det naturvitenskapelige fakultet ved Stockholm University er det største naturvitenskapelige fakultetet i Sverige og er blant de hundre beste vitenskapelige fakultetene i verden på Shanghai -rangeringen. Fakultetet tilbyr førsteklasses utdanning i en rekke programmer og kurs, på masternivå gis mer enn 30 studieprogrammer på engelsk.

Hvorfor studere ved Sveriges største realfakultet?

Vitenskapelig forskning inkluderer alt fra studiet av de minste komponentene i materie til oppdagelse og analyse av interstellare fenomener. Men det er mer enn forskning.

Å kombinere vitenskapelige studier med studier i språk, økonomi eller til og med kommunikasjon kan gjøre dine kompetanser og profil mer attraktiv for arbeidsmarkedet. Stockholm University tilbyr studentene denne muligheten med sitt brede spekter av kurs i samfunnsvitenskap og humaniora. Forskere og matematikere finnes i den mest varierte stillingen fra finansanalytikere, etterforskere, forfattere, konsulenter, selgere eller prosjektledere på mange forskjellige felt. Det brede spekteret av kurs som tilbys, både innen vitenskap og andre områder, samt muligheten til å velge den retningen som passer best for deg - med ekstra mulighet for senere bytte av spor, eller supplere studiene med et nytt emne - øker sjansene for å lykkes på arbeidsmarkedet.

Forskere og matematikere verden over jobber med fremtiden. Det kan være å lage mer pålitelige værmeldinger, utvikle nye og bedre medisiner, forbedre miljøvernet eller lage sunnere matvarer. I en internasjonal undersøkelse av ansettelsesegenskapene til universitetsutdannede, Stockholm University rangert høyest i Sverige, nummer to i Skandinavia og 62 over hele verden.

Fakultetet tilbyr både programmer og kurs på lavere og høyere nivå i engelsk. Det generelle engelskkunnskapsnivået i Sverige er veldig høyt i henhold til English Proficiency Index. Sverige har vært rangert i topp 5 siden indeksen startet for seks år siden og har blitt rangert som nummer én tre ganger. I tillegg til det generelle engelskkunnskapsnivået, har Stockholm University et internasjonalt undervisnings- og forskningspersonale og lang erfaring med kurs i engelsk.

Kursene våre er nært knyttet til den nåværende forskningen som er utført ved det vitenskapelige fakultetet, og et flertall av våre lærere er aktive forskere. Se mer informasjon om våre internasjonale masterprogrammer.

Livet som student i Stockholm

Stockholm er hovedstaden i Sverige og et av de mest fremtredende akademiske sentrene i Nord -Europa. Byen består av flere øyer og er omgitt av vann. Vannet er så rent at du faktisk kan svømme midt i byen. Om sommeren går solen aldri helt ned og folk samles i åpne barer, restauranter og parker for å nyte lyset og det tempererte klimaet. Om vinteren er det ofte mulig å skøyte midt i byen.

Stockholm tilbyr høyere utdanning av høyeste internasjonale standard ved velkjente universiteter og høyskoler, inkludert fremtredende institusjoner som Karolinska Institutet, KTH Royal Institute of Technology, Stockholm School of Economics og Stockholm University .

Gjennom årene har ikke mindre enn tolv nobelprisvinnere vært aktive ved disse universitetene og høyskolene innen fysiologi og medisin, fysikk, økonomi og kjemi.

Steder

  • Stockholm

    Universitetsvägen,10 A, 106 91, Stockholm

    Spørsmål