Keystone logo
Stonehill College

Stonehill College

Stonehill College

Introduksjon

Stiftet som en katolsk høyskole i 1948 ved kongregasjonen av Hellige Kors, er Stonehills holistiske tilnærming styrt av prinsippene om utdanning og tro. Våre studenter vokser til globale borgere som verdsetter kunnskap, integritet og medfølelse når de søker å skape et mer rettferdig samfunn.

Stonehill professorer legger vekt på kritisk analyse og kreativ tenkning mens mentoring studenter i mer enn 80 akademiske programmer innen liberal arts, science, business og pre-profesjonelle felt.

Ligger mellom Boston og Providence, er Stonehill en Massachusetts College som gir studentene en rekke forskning og praktikopplevelser på campus og nærliggende storbyområder. Stonehill har oppnådd nasjonal anerkjennelse for våre internasjonale studier og internasjonal utlandet programmer, som presenterer våre studenter med en verden av muligheter.

113411_McGinnis_IMC_084.JPG

grunnleggelsen

Stonehill ble grunnlagt 30. juni 1948, ved kongregasjonen av Hellige Kors. Rev. George P. Benaglia, CSC, ble utnevnt som den første høyskolepresident, og de første studentene ble registrert 20. september.

Institusjonstype

 • Privat
 • coeducational
 • Overfører BA, BS og BSBA

113401_karuna1.jpg

akkreditering

Stonehill er akkreditert av New England Commission of Higher Education.

Ekstra programmatisk akkreditering

 • Forening til Advance Collegiate Schools of Business
 • American Chemical Society
 • Forening av Universitetsprogram i Helseadministrasjon

medlemskap

 • Forening av amerikanske høyskoler og universiteter
 • Forening av katolske høyskoler og universiteter
 • Rådet for uavhengige høyskoler
 • National Association of Independent Colleges and Universities
 • Sørøstlig Forening for Samarbeid med høyere utdanning i Massachusetts
 • Sør-New England Consortium on Race and Ethnicity

Katolsk tilknytning

Stonehill er tilknyttet kongregasjonen av Hellige Kors. Medlemmer av congregasjonen deler i kollegiums oppdrag som administratorer, fakultetsledere og campusministre.

Rev. John Denning, CSC er den niende hellige korspresten som tjener som Stonehills president. I tillegg tjener medlemmer av congregasjonen kollegiet som medlemmer av styret, hvorav mange er Stonehill alumni.

NCAA Division II Athletics

På alle nivåer av konkurranse er atletikk en stor del av livet på Stonehill - mer enn 80% av våre studenter deltar i et NCAA Division II varsitysteam eller spiller en intramural eller klubbsport.

The Stonehill Skyhawks konkurrerer i Nordøst-10 konferansen, den største NCAA Division II konferansen i landet.

 • Nordøst-10 konferanse
 • 20 varsityteam
 • 11 intercollegiate klubblag
 • 20 intramurale sportsprogrammer

Endowment

 • $ 199 696 551

Nylige anerkjennelser

Stonehill er konsekvent utpekt av organisasjoner som er involvert i å vurdere amerikanske høyskoler og universiteter som å være blant de beste i nasjonen når det kommer til verdier, utfall og en forpliktelse til å gjøre verden til et bedre sted. Les om vår siste anerkjennelse.

113413_McGinnis_IMC_040.JPG

Vårt oppdrag

Stonehill College , en katolsk institusjon for høyere læring grunnlagt ved kongregasjonen av Hellige Kors, er et fellesskap av stipend og tro, forankret av en tro på hver persons iboende verdighet.

Gjennom sin læreplan for liberale kunst og vitenskap og pre-profesjonelle programmer, gir Stonehill College en utdanning av høyeste kaliber som fremmer kritisk tenkning, gratis henvendelse og utveksling av ideer.

Stonehill College utdanner hele personen slik at hver Stonehill-kandidat tenker, handler og leder med mot til å skape en mer rettferdig og medfølende verden.

Vårt engasjement for et mangfoldig og inklusivt fellesskap

På Stonehill College , tror vi på hver menneskes iboende verdighet og er forpliktet til å pleie og verdsette en kultur der forskjeller er åpenbart delte og bekreftet. Som gjensidig respekt er en hjørnestein i å utdanne hele personen, ønsker vi å bygge og opprettholde et ærlig, rettferdig og medfølende samfunn. Stonehill har til hensikt å gi hver sin medlemmer mulighet til å utfordre og støtte hverandre og å omfavne vår menneskelige solidaritet, som vi forstår som viktig for inkludering.

Å hedre menneskelig forskjell i sine mange former er ansvaret for alle på høgskolen, både individuelt og kollektivt. Som sådan vil vi jobbe sammen for å møte ulikheter og bidra til en mer rettferdig verden.

Å øke mangfoldet i samfunnet vårt er en aktiv prioritering. Vi har utviklet og vil fortsette å utvide og forfine, engasjere programmer, praksis og erfaringer som fremmer en kultur av tilhørighet. For å lære mer om de mange måtene Høgskolen demonstrerer sin løpende forpliktelse til samfunnet vårt og til sosial rettferdighetsarbeid både innenfor og utenfor vår campus, kan du besøke vår mangfoldighetsressursside.

113402_karuna2.jpg

vår filosofi

For å oppnå denne visjonen, gjennomfører studentene et studieprogram, som oppfordrer stipend, kritisk analyse og kreativ tenkning. Trofast mot Holy Cross-tradisjonen i utdanning, er Stonehill forpliktet til å utvikle studentens moralske, åndelige, intellektuelle og sosiale kompetanse, samt å fremme viljen til å bringe disse kompetansene til å bære på sosial rettferdighet.

Gjennom studiet av kjernefagene i liberal arts, engasjerer studentene visdom og de spørsmålene som ligger til grunn for et utdannet sinn. Behandling av spesialkunnskapen som kreves av dagens yrker, gir verktøyene for å lede produktive karrierer og forme verden utenfor klasserommet.

Nærværet av katolske intellektuelle og moralske idealer plasserer høgskolen i en lang tradisjon med gratis henvendelse, engasjementet med transcendente teologiske og filosofiske ideer og verdier, anerkjennelsen av hver persons iboende verdighet og følelsen av plikt til å forplikte seg til moral slutter.

Til feiring av denne verdigheten og av den menneskelige familiens enhet støtter Stonehill et mangfold av personer, meninger og kulturelle og religiøse perspektiver. Kollegiet bekrefter at forståelsen av dette mangfoldet er integrert i oppkjøpet av personlig og intellektuell bredde.

Fakultetet, inspirert av en lidenskap for undervisning, samarbeider med de ansatte for å skape et student-sentrert klima som fremmer akademisk utfordring og streng etterforskning, fysisk velvære og følelsesmessig vekst, personlig ansvar, samarbeidslæring og autentisk fellesskap.

En Stonehill-utdanning oppfordrer elevene til å utvikle et livslang ønske om selvoppdagelse og engasjement for tjeneste som vil føre til virkelig målrettet og givende liv.

113408_McGinnis_IMC_071.JPG

Vår fortid

Donahue Hall lobby Stonehill College ble grunnlagt 30. juni 1948. På den dagen godkjente Commonwealth of Massachusetts kongregasjonen for Hellige Kors å etablere en institusjon for høyere læring på den tidligere eiendommen til Frederick Lothrop Ames i North Easton.

Massachusetts college campus er slående vakker. I den ene enden sitter Donahue Hall, gårdens opprinnelige georgianske herregård, bygget i 1905. Det huser Stonehills administrasjon, samt et kapell der massen feires daglig. Donahue Hall har utsikt over et panorama av akademiske bygninger og residenshaller i en rolig setting av plener, skoger, marker og dammer.

Siden grunnleggelsen i Frankrike i 1837 har det Hellige Korssamfunn vært engasjert i utdanningsarbeider. I 1842 hadde medlemmer av congregasjonen etablert University of Notre Dame i Nord-Indiana. Andre institusjoner for høyere utdanning grunnlagt av Kongregasjonen i USA, inkluderer University of Portland i Oregon, St. Edward University i Texas, King's College i Pennsylvania og Holy Cross College i Indiana.

Fader Basil Moreau CSC, grunnleggeren av congregasjonen, holdt som en primær bekymring for at utdanningen påvirker hele personen. Far Moreau snakket og skrev om å utdanne hjertet, samt å instruere sinnet, å utvikle mennesker av verdier, samt lærde. Typisk for Moreaus følelser var utsikten uttrykt i et 1849 sirkulært brev til medlemmer av congregasjonen:

"Vi vil alltid legge utviklingen av hele personen side ved side med kunnskapsoppkjøpet; tankene vil ikke bli dyrket på bekostning av hjertet. "

I september 1948 registrerte Stonehill College sine første studenter. I 1951 utvidet kollegiet tilmelding til velkomst kvinner studenter. I desember 1959 mottok Stonehill full akkreditering fra og medlemskap i New England Association of Colleges and Secondary Schools (NEASC).

Inntil 1972 var høgskolens ansvar berørt av den østlige provinsen av det hellige korssamfunn. I det året ble ansvaret overført til en valgt og først og fremst bestyrelse. Kongregasjonen overførte også egenkapital bestående av 375 dekar og bygninger for og innkvartert til utdanningsformål.

Både ånden og brev av overføringen krevde at Stonehill College skulle fortsette som en katolsk institusjon for høyere utdanning.

Som en katolsk høyskole er Stonehill forpliktet til den gjensidig berikende diskursen mellom intellektuell forespørsel og troens liv. Som høyskole i Holy Cross-tradisjonen, forsøker Stonehill å hjelpe elevene til å utvikle sine evner og oppdage de dypeste lengselene i livet. Den søker å dyrke bekymring for hver persons verdighet og ta vare på ofrene for enhver fordom. I oppfyllelsen av sitt motto, Lux et Spes, fremmer høgskolen kompetansen til å se og motet til å handle. (Se Konstitusjonen til Hellige Kors, nr. 14-17).

I denne tradisjonen er Stonehill spesielt opptatt av å fremme livskvalitet på campus som smelter sammen sterke samfunnsband og en tradisjon for tjeneste som bidrar til et mer rettferdig og medfølende samfunn. I 1989 ble en prinsipperklæring godkjent av både høgskolen og kongregasjonen for Hellige Kors for å sikre bevarelsen av Stonehills katolske arv og for å forkynne congregasjonen til en aktiv tilstedeværelse i både akademiske og pastorale stillinger på høgskolen.

Stonehill gjennomførte sin første oppstartsøvelse i 1952, og i 2013 ble høgskolen uteksaminert sin 24.000. alumnus. Kollegens visjon for fremtiden er innkapslet i sin strategiske plan, "Over

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

 • Easton

  Stonehill College 320 Washington Street Easton, MA 02357, , Easton

  Spørsmål