Keystone logo
SUNY Korea

SUNY Korea

SUNY Korea

Introduksjon

SUNY Korea åpnet sine dører i mars 2012, slik den første amerikanske universitetet etablert på koreansk jord. Det er også det første universitetet for å bli med Incheon Global Campus (IGC). SUNY Korea's studieprogrammene er sammenlignbare med prestisjetunge universiteter i forente stater. Studenter kan nyte både amerikansk utdanning og dynamisk koreansk kultur. Vi setter pris på moralsk integritet og forsøker å lære våre studenter å tjene andre med kraft og visjon av sine egne. Vi tilbyr også rimelige på campus hus, et bredt utvalg av stipend, muligheter for å danne et globalt nettverk, og en velbalansert utdanningssystemet til å heve våre studenter som kompetente og ansvarlige ledere.

Vi er stolte av å ha studenter med fremragende akademiske prestasjoner, og søker studenter med eksepsjonelle talenter. Vi er også stolte av å si at vår student kroppen er en sann refleksjon av verdenssamfunnet, med over 30% internasjonale studenter. Foreløpig tilbyr vi lavere og høyere grads nivå fra Stony Brook University (SBU), Som er den mest anerkjent universitet innen SUNY. Disse programmene er identiske med de av SBU og blir undervist av SBU fakultet. Som et resultat av våre studenter får samme diplom utstedt av SBU etter konfirmasjonen sin. Vårt universitet fortsetter å utvide sitt program tilbud på en rekke fagområder som teknologi, mote, vitenskap, og mer.

Vi ønsker å være et knutepunkt for global utdanning, forskning og innovasjon. For å oppnå dette, vil vi danne partnerskap med ledende institusjoner i både privat og offentlig sektor, og fortsette å gjøre vårt beste for å bygge globale nettverk med ledere og talenter fra hele verden.

om SUNY

The State University of New York (SUNY) er landets største og mest omfattende statlig universitetssystemet i USA. SUNY ble offisielt etablert i 1948 da New York ble den 48. staten å opprette et statlig universitet system. SUNY representert i utgangspunktet en konsolidering av 29-tilknyttede institusjoner, inkludert 11 lærere høgskoler. I dag har SUNY vokst til å omfatte 64 geografisk spredte studiesteder som er etablert for å gi høy kvalitet utdanning og muligheter.

Oppdraget av staten universitetssystemet er å gi folk i New York pedagogiske tjenester av høyeste kvalitet, med bredest mulig tilgang, i et komplett spekter av faglige, profesjonelle og yrkes postsecondary programmer. SUNY tilbyr et bredt mangfold av pedagogiske alternativer, inkludert kortsiktige yrkesfaglig / teknisk kurs, sertifikat, førsteamanuensis, og Baccalaureate programmer, oppgradere grader og post-doktorgradsstudier. SUNY gir tilgang til nesten alle felt av akademisk eller profesjonsstudiet i systemet via over 7000 grader og sertifikat programmer. SUNY er forpliktet til å gi god utdanning til en rimelig pris for New Yorkere og studenter fra hele landet og verden. SUNY studenter representerer et globalt fellesskap som kommer fra hver stat i USA, fire amerikanske territorier, og 160 nasjoner over hele verden.

om SBU

Stony Brook University (SBU) er et av studiestedene i SUNY systemet, som ligger på Long Island, New York. The University campus ligger ca 60 miles øst for Manhattan og 60 miles vest for Montauk Point. SBU ble etablert i 1957 som et college for utarbeidelse av videregående skole lærere i matematikk og naturfag. Siden den gang har SBU vokst enormt, og er nå anerkjent som en av landets viktigste sentre for læring og stipend.

SBU har vært rangert blant de 100 beste offentlige nasjonale universiteter av US News & World Report og er inkludert på sin liste over kjente programmer for undervisning, forskning og kreative prosjekter. SBU er et medlem av den prestisjetunge Association of American Universities (AAU), invitasjonen-eneste organisasjonen av de beste forskningsuniversiteter i Nord-Amerika. Det er 67 undergraduate majors og 77 mindreårige, 102 masterstudier, 40 doktorgradsprogrammer og 32 graduate sertifikat programmer. Stony Brook er en av 10 universiteter gitt en National Science Foundation anerkjennelse prisen for å integrere forskning og utdanning. ligger den internasjonalt anerkjente forskningsanlegg for Brookhaven National Laboratory (BNL) er i nærheten sin campus og ledes av SBU.

Steder

 • Incheon

  SUNY Korea, 119 Songdo Moonhwa-Ro, Yeonsu-Gu, 21985, Incheon

  Programmer

   Institusjonen tilbyr også:

   Spørsmål