Keystone logo
Sustainability Management School

Sustainability Management School

Sustainability Management School

Introduksjon

Hvorfor Sustainability Management School ?

Målet med SUMAS er å utdanne sosialt ansvarlige globale beslutningstakere i fremtiden som vil gjøre en reell forskjell i verden. Formålet er å levere en innovativ blanding av god forretningskunnskap og en dyp forståelse av bærekraftig utvikling.

Hvorfor bærekraft?

En bærekraftig fremtid er ikke lenger et alternativ eller et valg, det har blitt en nødvendighet. Kommende generasjoner av ledere vil måtte revurdere forretningspraksis for å tillate en bærekraftig innvirkning på miljøet, på økonomisk utvikling og på samfunnet for øvrig. I tillegg kan klimaavtalen i Paris skape 24 millioner arbeidsplasser innen 2030, ifølge en rapport utgitt av Den internasjonale arbeidsorganisasjonen (ILO).

Hvorfor Sveits?

Å studere i Sveits gir en unik mulighet til å lære sveitsiske verdier som integritet, respekt for miljøet og toleranse for mangfold. SUMAS er en handelshøyskole basert totalt på bærekraft, og den er den første i sitt slag.

Hvorfor Milano, Italia?

Milano er det livlige moteknutepunktet i verden og også en by som gjør store ting når det kommer til å bli grønn. Denne erfaringen gir en flott kombinasjon for enhver student som ønsker å komme inn i Sustainability Management.

Hvorfor på nett?

SUMAS Online Campus imøtekommer dine forskjellige behov for tid, plassering og bekvemmelighet, for å hjelpe deg med å oppnå suksess på masterprogrammet ditt. Vår toppmoderne e-læringsplattform gir deg tilgang til ukentlig kursinnhold når som helst og hvor som helst. Nettverk online med professorene og andre master- og MBA-studenter via chat, og planlegg møter for å snakke om forskjellige emner.

Campus funksjoner

Hovedkvarteret til International Union for the Conservation of Nature (IUCN) i Gland, Sveits, gir det perfekte miljøet for denne unike opplevelsen av å studere ved SUMAS.

Denne innovative bygningen, innviet i juni 2010, er sertifisert MINERGIE ECO-P og tar sikte på det høyeste nivået av US LEED-sertifisering.

  Steder

  • Gland

   Sustainability Management School - 28 Rue Mauverney , CH-1196, Gland

   • Switzerland Online

    Switzerland Online, Sveits

    • Milan

     Via Tortona, 56, 20144, Milan

     Spørsmål