Keystone logo
Swansea University

Swansea University

Swansea University

Introduksjon

Swansea ble grunnlagt i 1920 og er et levende forskningsledet universitet.

Swansea University","author_url":"","source":""}" />

6436-Aerial Lighthouse Mumbles [Hi res]

Swansea University er et forskningsledet universitet som har gjort en forskjell siden 1920. Vårt mangfoldige og innbydende samfunn trives med leting og oppdagelse, med en balanse mellom utmerket undervisning og forskning, sammen med en ypperlig livskvalitet.

Vår forpliktelse til forskning med fordeler i den virkelige verden har sett oss oppnå vår ambisjon om å være et Topp 30 forskningsuniversitet, og økte konkurransetabellen 2014-2021 Research Excellence Framework til 26. plass i Storbritannia fra 52. i 2008.

Swansea University ble kåret til Årets universitet i Whatuni Student Choice Awards 2019 for andre gang på fem år. I tillegg til å bli kronet til University of the Year, tok Swansea University topplassen i den internasjonale kategorien og plasserte topp tre i kategoriene Postgraduate, og Course og Lecturers. Whatuni Student Choice Awards blir valgt ut av studenter, med mer enn 41.000 anmeldelser og kommentarer fra mer enn 160 britiske institusjoner.

I den prestisjetunge Guardian University Guide 2021 er vi plassert på 24. plass i Storbritannia og har vunnet Welsh University of the Year-tittelen for andre gang på tre år, og sementerer vår posisjon som Wales 'ledende institusjon for høyere utdanning.

Vi setter studentene våre i hjertet av alt. Som et resultat oppnådde vi en gullvurdering, den høyeste mulige rangeringen, i det nasjonale læreriket og studentresultatrammeverket (TEF) og er rangert som 6. i Storbritannia for studenttilfredshet i National Student Survey for 2020.

Våre fantastiske campusplasser ved vannkanten gjør oss til et ønskelig sted for studenter og ansatte fra hele verden, og vårt flerkulturelle samfunn gir et globalt perspektiv, slik at de som blir med oss kan utvikle ferdigheter og kunnskaper som gir dem vellykkede og berikende karrierer.

Swansea University","author_url":"","source":""}" />

7232-030320_197 (1) copy edit

Internasjonale studenter

Swansea University er anerkjent som et verdens topp 200 universitet for internasjonale studenter, og vi tar imot søknader fra internasjonale studenter fra hele verden.

Vi oppfordrer våre internasjonale studenter til å søke via vårt elektroniske applikasjonssystem. For mer informasjon om hvordan du gjør en søknad om studenter ved Swansea University besøk vår søknadsside.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Swansea

    Swansea University Singleton Park Swansea SA2 8PP Wales, UK, SA2 8PP, Swansea

Spørsmål