Keystone logo
Swinburne University of Technology

Swinburne University of Technology

Swinburne University of Technology

Introduksjon

I litt over ett hundre år har Swinburne University of Technology vokst fra en lokal leverandør av teknisk utdanning i en australsk leder i høyere utdanning. Vi tilbyr hele spekteret av hovedfags kvalifikasjoner, fra utdannet sertifikater til doktorgrader. Blant våre 27.000 heltidsstudenter er en livlig fellesskap av rundt 6000 internasjonale studenter. Hvorfor Swinburne? Swinburne er en utfordrer. Vi ber våre studenter og våre ansatte til å "stille spørsmål ved alt", og det er denne ånd forespørsel - kombinert med et sterkt fokus på den praktiske siden av utdanning - som stimulerer kreativitet og oppmuntrer tankefrihet. Ved å applaudere initiativet, oppmuntre fantasi og nekter å følge mengden, vi skaper en helt unik erfaring. Der lærer de beste lærerne gjør? Mange underviser ved Swinburne. Vår suksess er basert på mer enn flotte fasiliteter og gode programmer. Vi er anerkjent for kvaliteten på våre lærere, akademikere som kan slå gode studenter til gode studenter. Swinburne er:

Den beste universitet i Melbourne for undervisning kvalitet og en av de tre beste for Graduate Satisfaction (Good Universities Guide 2007, 2008, 2009, 2010). En av bare ni universiteter i Australia som har vært konsekvent belønnet for 'fremragende undervisning "av den føderale regjeringens læring og undervisning avkastning Fond i løpet av de siste fire årene. Rangert i verdens topp 500 universiteter fra Times Higher Education.

Hvem er så forpliktet til forskning som du er? Vi tror store hjerner er bedre i stand til å blomstre i et miljø dedikert til å skyve grensene - for å utforske ikke bare "hva er" men "hva som kan være". Swinburne er:

Begå $ 250 millioner over fire år for å gi state-of-the-art fasiliteter og ressurser for undervisning og forskning. En av bare tre universiteter i Melbourne tildelt en fire-stjerners rating for forskning Intensivity (Good Universities Guide 2008). En av bare 10 australske universiteter som forskning er sitert over verdensgjennomsnittet - denne "Top Ten" omfatter Group of Eight, pluss Swinburne. (Thomson ISI 2006)

Det perfekte sted å studere? Av våre fem australske studiesteder, vil de fleste internasjonale studenter studerer på Hawthorn, Lilydale eller Prahran. Swinburne største campus, på Hawthorn, ligger bare 8 kilometer (5 miles) fra sentrum av byen, i gangavstand fra kafeer, shopping butikker, restauranter, supermarkeder og offentlig transport. Hjem til den prestisjetunge Fakultet for design og National Institute of Circus Arts, Prahran campus er en kreativ, livlig læringsmiljø ligger innenfor en av Melbournes mest levende forsteder. Den rolige omgivelser og vennlig, støttende atmosfære av vår Lilydale campus vil tillate deg å nyte en lærerik opplevelse som er både avslappet og berikende. Vi har også ytre forstedene campuser på Croydon og Wantirna og en internasjonal campus i Sarawak, Malaysia. Er det mer til Melbourne enn studiet? Du vil få mer ut av Melbourne enn en god utdannelse. Melbourne er en av verdens mest miljøvennlige byer. Det regnes som Australias kulturelle, kulinariske og sportslige hovedstaden. Hjem til 3,8 millioner innbyggere, har hovedstaden i Victoria et mildt klima, rimelige levekostnader og et omfattende offentlig transportnettverk. Det finnes et mangfold av grønne områder - parker og offentlige rom - samt et rikt utvalg av nattlige sosiale alternativer.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

  • Melbourne

    Swinburne University of Technology PO Box 218

    Spørsmål