Keystone logo
Syracuse University - College of Arts and Sciences

Syracuse University - College of Arts and Sciences

Syracuse University - College of Arts and Sciences

Introduksjon

Syracuse University er et privat forskningsuniversitet av ekstraordinære akademikere, særegne tilbud og en ubestridelig ånd.

Med en nydelig campus i hjertet av New York State , et globalt fotavtrykk, og nesten 150 års historie , er universitetet vårt gjort for de som ønsker en eksepsjonell høyskoleopplevelse. Stolt selektiv, vi tar sjansen på folk som drømmer stort. Det er her du kommer til å heie, å vokse, for å bli den personen du vil være.

Mission Statement

Som college for liberale kunster i sentrum av en stor forskningsinstitusjon, står College of Arts and Sciences som det intellektuelle hjertet og sjelen til Syracuse University, og gir en svært personlig akademisk opplevelse. Høgskolen forbereder hver student på suksess som verdensborger gjennom disiplinær og tverrfaglig undervisning og læring, forskning, stipend og service på campus og rundt om i verden.

Syn

Internasjonalt anerkjent fakultet og fremragende ansatte jobber for å engasjere studenter i en forskningsdrevet, dynamisk og innovativ liberal arts opplevelse for å sikre akademisk prestasjon og livslang suksess.

Kjerneverdier

 • Enhet: Kunst og vitenskap er Syracuse grunnskole, den intellektuelle og akademiske knutepunktet; Det er den opplevelsen som deles av alle undergraduates ved universitetet.
 • Tilpasning: Høgskolen tror på verdien av en personlig, liberal kunstutdanning - en som vektlegger kunnskap over et bredt spekter, kritisk analyse av informasjon og evnen til å kommunisere tydelig og effektivt.
 • Beredskap: College of Arts and Sciences ved Syracuse University gir studentene et grunnlag av ferdigheter og kunnskap som kan brukes på mange akademiske sysler og karriereveier. Arbeidsgivere og avgangsskoler verdsetter ens evne til å løse problemer, tilpasse seg forandringer, samarbeide med andre og arbeide på tvers av fagområder - alle grunnleggende prinsipper innen liberal arts som forbereder studentene ikke bare for jobbplassering, men for suksess og for livet.
 • Mulighet: Høgskolen tilbyr gjennom sine tre divisjoner innen vitenskap og matematikk, humaniora og samfunnsvitenskap mer enn 50 hovedfag, 40 mindreårige og 30 master- og doktorgradsprogrammer. Høgskolen tilbyr også utvalgte studier, uavhengige studier, en rekke doble og kombinerte gradsprogrammer, og integrerte læringshovedfag, samt tverrfaglige gradalternativer med universitetets profesjonelle skoler og høyskoler på både lavere og høyere nivå.
 • Tverrfaglighet: Vi er hjemme for mer enn en tredjedel av alle universitetets undergraduates og fakultet, hvorav noen nyter fordelene ved tilknytning til Maxwell School of Citizenship and Public Affairs, SI Newhouse School for Public Communications og andre enheter på campus.
 • Leting: Våre klasserom har ingen vegger; fakultet og studenter utfører forskning over hele verden. Ved å knytte faglige og intellektuelle arbeid med personlige interesser, gir vi studenter med bredt anvendelige ferdighetssett designet for langsiktig suksess.
 • Statsborgerskap: Høgskolen forbereder studentene til å påta seg lederrollene i samfunnet ved å oppmuntre studenter til å omfavne mangfoldet og rikheten til folk, kulturer og naturlige prosesser i verden.
 • Excellence: Strenge studiekurs over våre tre akademiske divisjoner gir studentene kritiske ferdigheter som hjelper dem med å starte vellykkede karrierer innen et stort utvalg av felt. Mange studenter øker sin erfaring med en eller flere togradige eller tverrfaglige alternativer. Våre høykaliberprogrammer veileder studentene til å tenke kritisk, kommunisere effektivt og løse problemer kreativt, på tvers av fagene, og understreker vår personlige og integrerte tilnærming til læring. Arts and Sciences studenter er like smarte og fantasifulle som de er kvikke og ressurssterke.
 • Mentorering: Mentorert av nasjonalt og internasjonalt anerkjente forskere, forfattere og forskere, er studentene nedsenket i et stramt miljø av akademisk forskning, stipend og kreativitet der de utvikler verktøy og ferdigheter som trengs for å påvirke forandring og generere ny kunnskap og ideer i deres utvalgte Enger.
 • Nysgjerrighet: I høgskolen blir det lagt stor vekt på stipendklynger og samarbeidsprosjekter på tvers campus, som alle er forsterket av vår signatur Liberal Arts Core. Vitne vårt store, fremtredende fakultet; mangfoldig og talentfull student kropp; myriade av strategiske partnerskap, på og utenfor campus; og mange tverrfaglige virksomheter (for eksempel Renée Crown University Honours Program, The Syracuse University Humanities Center, Mellon-sponset Central New York Humanities Corridor, og Forensic and National Security Sciences Institute).
 • Innovasjon: Nye områder av tverrfaglig kompetanse sentrert i høgskolen omfatter feltene nanovitenskap og nanoteknologi, biomedisin, nevrovitenskap, humaniora i den digitale tidsalder, og klimaendringer og bærekraft.

College of Arts and Sciences

Det intellektuelle hjertet og sjelen til Syracuse University, College of Arts and Sciences gir en svært personlig liberal arts opplevelse, forbereder studentene for en levetid for suksess.

CAS-rådgivning

Vi ønsker velkommen, støtter og utfordrer alle studenter i Høgskolen for kunst og vitenskap for å realisere sitt fulle intellektuelle og personlige potensial. Mens alle studentene er i stand, aktive agenter for egen utvikling, er vi her for å hjelpe studenter med å definere og skape deres akademiske sysler og utøvende aktiviteter for å maksimere sin bacheloropplevelse og bane vei for langsiktig karriere suksess.

Steder

 • Syracuse

  Syracuse University 900 South Crouse Ave., NY 13244, Syracuse

 • Syracuse

  200 Eggers Hall | Syracuse, NY 13244-1020, , Syracuse

  Spørsmål