Keystone logo
Syracuse University - S.I. Newhouse School of Public Communications

Syracuse University - S.I. Newhouse School of Public Communications

Syracuse University - S.I. Newhouse School of Public Communications

Introduksjon

Newhouse School ved Syracuse University er en av landets fremste kommunikasjonsskoler hvor talentfulle studenter kommer for å studere og lære av topp fagfolk. Vi er stolte av den høyeste utdannelsen som er mulig gjennom et utrolig, fremtidsrettet fakultet og toppmoderne fasiliteter. Vi tilbyr 11 profesjonelle mastergrader i offentlig kommunikasjon, hvorav de fleste kan fullføres i løpet av ett kalenderår.

Historie

  • 1934: School of Journalism grunnlagt ved Syracuse University
  • 1964: Første bygning, Newhouse 1, åpner
  • 1971: School of Journalism fusjonerer med Institutt for fjernsyn og radio; omdøpt til SI Newhouse School of Public Communications
  • 1974: Andre bygning, Newhouse 2, åpner
  • 2007: Tredje bygning, Newhouse 3, åpner
  • 2014: Studio and Innovation Center, med Dick Clark Studios og Alan Gerry Center for Media Innovation åpner

Dekanus
Mark Lodato

Fakultet
Mer enn 80 heltidsinstruksjonsfakulteter og 50 tilleggsfakulteter

Personale
Omtrent 76 ansatte

Alumni
Mer enn 28 000 levende alumner

Registrering
Omtrent 2000 studenter, 200 mastergradstudenter i bolig, 200 nettbaserte mastergradsstudenter og 15 doktorgradsstudenter

akkreditering

SI Newhouse School of Public Communications er en av 100+ massekommunikasjonsskoler godkjent av Accrediting Council on Education in Journalism and Mass Communications (ACEJMC). Vår frivillige deltakelse i egenvurdering og ekstern gjennomgang er med på å sikre at Newhouse-studenter konsekvent får utmerket forberedelse for sin fremtidige karriere i kommunikasjonsbransjen. Akkrediteringen gjenspeiler vår forpliktelse til ni standarder som oversettes til små klassestørrelser, praktiske læringserfaringer, en introduksjon til kommunikasjonsrett, omfattende rådgivning og karriereutvikling, og et sterkt fundament for liberal arts. Hvis du vil vite mer om akkreditering og hvorfor det er viktig å gå til accrediting råd om utdanning i journalistikk og massekommunikasjon nettstedet .

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

  • Syracuse

    215 University Place, 13244-2100, Syracuse

Spørsmål