Keystone logo
Tallinn University

Tallinn University

Tallinn University

Introduksjon

Tallinn University er et moderne og dynamisk forskningsuniversitet i Estland med en ledende rolle i å fremme en intelligent livsstil gjennom utdanning, forskning og et unikt samarbeid på tvers av disipliner. Vi ser på en intelligent livsstil som å ta forskningsbaserte beslutninger for å forbedre samfunnet generelt og innbyggernes velvære.

Tallinn University er partner i 14 regionale programprosjekter i EU og koordinerer ett av dem, med tittelen Learning Layers. Vi deltar også i EUs Horisont 2020-rammeprogram både som partner og som koordinator. Universitetet har avtaler med 43 partneruniversiteter i 21 land og mer enn 490 Erasmus+ partnerskapsavtaler; vi er medlem av fire internasjonale nettverk av høyere utdanningsinstitusjoner, og våre forskere og forelesere bidrar aktivt til aktivitetene til deres faglige nettverk.

Som fremmer av intelligent livsstil verdsetter Tallinn University fritiden til medlemmene: Universitetet har en litterær pris for sine ansatte, forelesere og alumner, dets symfoniorkester er kåret til Årets estiske orkester, og vi har flere internasjonalt anerkjente kor og kunstgrupper og flere estiske mesterskapsidrettslag.

183602_unnamed1.jpg

Statistikk

 • Topp 5% beste universiteter i verden!
 • 7000 elever - Ikke for stor, ikke for liten, akkurat passe!
 • 38 engelskbaserte studieprogrammer i verdensklasse.

  Campus funksjoner

  Vi holder til i sentrum av Tallinn, ved siden av Kadriorg-parken og Tallinn-bukten. En stripe med land ved siden av Narva Road inneholder det meste av våre utdannings-, forsknings- og kreative aktiviteter. Bare noen få studieområder ligger utenfor hovedcampus.

  De latinske navnene på Tallinn University -bygningene symboliserer verdiene deres.

   Steder

   • Tallinn

    Narva maantee,25, 10120, Tallinn

    • Helsinki

     Itämerenkatu 14, Meeting Park OASIS - Ruoholahti, , Helsinki

     Spørsmål