Keystone logo
Technische Universität Berlin, Chair of Space Technology

Technische Universität Berlin, Chair of Space Technology

Technische Universität Berlin, Chair of Space Technology

Introduksjon

Technische Universität Berlin (TU Berlin) er et internasjonalt anerkjent universitet som ligger i sentrum av Tysklands hovedstad. Grunnlagt i 1879, er det en av landets største og mest prestisjefylte forsknings- og utdanningsinstitusjoner.

Universitets alumni og professorer

Universitetets alumni og professorliste inkluderer Nasjonalsamfunnsvalget, to nasjonale medaljeavhengige og ti nobelprisvinnere.

Stol for romteknologi

MSE-studiet er tilbudt av stolen for romteknologi, en av seks stoler ved Avdeling for luftfart og astronautikk ved Technische Universität Berlin.

Etablert av professor Eugen Sänger i 1963, er det den første luftfartsavdelingen i Tyskland. Siden da har den vellykket utført forskning og utdannet systemingeniører for luftfartsindustrien, hovedsakelig med fokus på design, praktisk realisering og drift av små satellittoppdrag (TUBSAT og Beesat familie) sammen med studenter.

Stolen for romteknologi bygger og lanserer sine egne raketter (Aquarius Group og DECAN) og utfører eksperimenter på lydende raketter.

Siden 2007 driver vi også prosjekter for utvikling og testing av planetariske rovers og tilhørende oppdragsvirksomhetsteknologi.

Kandidatene fra staveteknologiens leder jobber i nøkkelstillinger for luftfartsindustrien ved European Space Agency (ESA), tysk luftfartssenter (DLR), Arianespace, Airbus Defense og Space, OHB AG, etc.

Steder

  • Berlin

    Technische Universität Berlin, Chair of Space Technology Marchstraße 12-14, 10587, Berlin

    Programmer

    Spørsmål