Keystone logo
Umeå University - Faculty of Science and Technology

Umeå University - Faculty of Science and Technology

Umeå University - Faculty of Science and Technology

Introduksjon

Umeå Universitet ble grunnlagt i 1965 og er Sveriges femte eldste universitet. I dag har vi en sterk internasjonal og flerkulturell tilstedeværelse med studenter, lærere og forskere fra hele verden. Som en av de ledende omfattende universiteter i nasjonen, lever vi med entusiasme, kreativitet og friske ideer.

Vi arbeider hele tiden for å være en av Skandinavia og Europas beste miljøer for utdanning , forskning og samfunnsengasjement som møter utfordringene i et stadig økende globalt samfunn.

Våre Campus

Umeå Universitets Campus Umeå er hovedcampus og er mønstret etter den amerikanske campusmodellen. Følgelig finner nesten alle kursene og programmene som er undervist på engelsk på Campus Umeå eller på tilstøtende Universitetssykehus.

Campus Umeå

Det er faktisk to universiteter i Umeå, den største byen i Nord-Sverige. Campus Umeå er Umeå Universitets hovedkampus og fokusområde, og det store flertallet av kursene og programmene holdes i sine mange bygninger og fasiliteter. Universitetsbiblioteket med sine 1,2 millioner volumer og Universum, campus'navnet, med sine puber, kafeer, restauranter, bokhandel, studentstuer og så videre, ligger også på Campus Umeå

Umeå Arts Campus

Umeå Arts Campus (konstnärligt campus) - for tiden under utvikling - ligger på østsiden av byen ved de naturskjønne breddene av Umeåelven og ligger i kort gangavstand fra Campus Umeå. Det er vertskap for Umeå institutt for design, Umeå akademi for kunst og Umeå skolehøgskole for arkitektur. HUMlab-X har også fått en plass på dette Arts-campus sammen med Bildmuseet, Umeå universitets museum for samtidskunst og visuell kultur.

Nettbasert utdanning

I tillegg til campusutdanning, har tusenvis av mennesker som er påmeldt vårt store utvalg av fjernundervisningskurs og -programmer, fleksibilitet til å primært studere i hjemmemiljøene.

Campus funksjoner

Våre Campus

Umeå universitets Campus Umeå er hovedcampus og er mønstret etter den amerikanske campusmodellen. Følgelig foregår nesten alle kurs og programmer som undervises på engelsk på Campus Umeå eller ved det tilstøtende universitetssykehuset.

Campus Umeå

Det er faktisk to studiesteder i Umeå, den største byen i Nord-Sverige. Campus Umeå er hovedcampus og fokussenter for Umeå universitet, og det store flertallet av kursene og programmene holdes i dets mange bygninger og fasiliteter. Universitetsbiblioteket med sine 1,2 millioner bind og Universum, campus' knutepunkt, med puber, kafeer, restauranter, bokhandel, studentstudierom og så videre ligger også på Campus Umeå

Umeå kunstcampus

Umeå Arts Campus (konstnärligt campus) - for tiden under utvikling - ligger på østsiden av byen ved den naturskjønne bredden av Umeå-elven og er innen kort gangavstand fra Campus Umeå. Det er vertskap for Umeå Institute of Design, Umeå Academy of Fine Arts og Umeå School of Architecture. HUMlab-X har også fått plass på dette kunstcampus sammen med Bildmuseet, Umeå universitets museum for samtidskunst og visuell kultur.

Nettbasert utdanning

I tillegg til campusutdanning, har tusenvis av mennesker som er påmeldt vårt store utvalg av fjernundervisningskurs og -programmer, fleksibilitet til å primært studere i hjemmemiljøene.

    Steder

    • Umeå

      Umeå University

      Spørsmål