Keystone logo
Temple University College of Liberal Arts

Temple University College of Liberal Arts

Temple University College of Liberal Arts

Introduksjon

Temple University College of Liberal Arts forbereder studentene til å bli innovatører innen alle felt, i alle bransjer. Vi er samfunnsbevisste, globalt bevisste kreative tenkere, gjørere og risikotakere. Vi er hjemmet til mer enn 5500 studenter på tvers av 28 avdelinger og programmer som tilbyr en fokusert liberal arts college-opplevelse innen et fremtredende urbane forskningsuniversitet.

Uttalelse om mangfold, egenkapital og inkludering

College of Liberal Arts eksempler på Temple Universitys kjerneverdier for mangfold og inkludering: å skape og opprettholde et lærings-, lærings- og forskningsmiljø som ikke bare inkluderer men ønsker velkommen og verdsetter forskjeller basert på religion, rase, etnisitet, nasjonalitet, kjønn, kjønnsidentitet, seksuell orientering, funksjonshemning, veteranstatus, alder og familie / sivilstatus.

Dette er vårt livs arbeid

Vi tror at en grad i liberal arts forbereder deg på mer enn bare en jobb. Vi lærer deg hvordan du kan tenke kreativt og kritisk, løse problemer og dyrke sosial intelligens. Studentene våre lærer i kurs i seminarstil, forsker med prisbelønt fakultet og får erfaring fra den virkelige verden gjennom praksisplasser, studier i utlandet og muligheter for samfunnstjenester.

Du vil mestre viktige disipliner og gå inn i arbeidsstyrken med evnen til å skrive, resonnere, analysere, dreie og dristig engasjere seg i verden rundt deg. Derfor har våre kandidater de essensielle ferdighetene og talentene som arbeidsgivere verdsetter: kritisk tenkning, kreativitet og selvtillit.

Gjør erklæringen din i en større by

Vi tilbyr 35 hovedfag, 36 mindreårige, 15 mastergrader, 13 doktorgradsprogrammer og uendelige Philadelphia-muligheter.

Temple University er i sentrum av handlingen.

Du har den unike muligheten til å gjøre Philadelphia til klasserommet mens du får en utdannelse i verdensklasse. Det er ingenting City of Brotherly Love ikke tilbyr. Utforsk Barnes Museum og Philadelphia Museum of Art. Se et show på Kimmel Center. Fang et Eagles-spill på Linc. Nyt utrolig mat - fra cheesesteaks til smultringer til dekadent lokal og etnisk mat.

Steder

  • Philadelphia

    West Berks Street,1114, 19122, Philadelphia

    Spørsmål