Keystone logo
Texas A&M University Central Texas College of Education

Texas A&M University Central Texas College of Education

Texas A&M University Central Texas College of Education

Introduksjon

Texas A&M University-Central Texas ble etablert i 2009 som medlem av The Texas A&M University System, et av de største systemene for høyere utdanning i landet. A & M-Central Texas er en institusjon på øvre nivå, fullt tilpasset regionale samfunnskollegier og tilbyr bachelor- og mastergrader av høy kvalitet med vekt på tilgang og rimelig pris.

Oppdrag

Texas A&M University-Central Texas er et offentlig universitet på høyere nivå som tilbyr kandidatgrad og høyere grad som er viktig for regionen og staten. Det er forpliktet til høye, strenge og innovative pedagogiske programmer levert i en rekke instruksjonsmodi til en mangfoldig studentpopulasjon gjennom eksepsjonell undervisning, service og anvendt stipend. Med vekt på samfunnsengasjement, bruker universitetet ny teknologi for å forbedre studentens læring og for å pleie partnerskap med regionale samfunnskollegier, den militære tilstedeværelsen i regionen og samfunnet for øvrig.

Syn

Texas A&M University-Central Texas vil oppnå nasjonal anerkjennelse som et høyere nivå universitet, og tilbyr høy kvalitet og rimelige grunnskole- og utdannelsesprogrammer for å møte regionale og statlige behov.

Kjerneverdier

Fortreffelighet og prestasjon

Vi prøver å kontinuerlig forbedre, innovere og overgå forventningene.

Medfølelse

Vi bryr oss om andres følelser. Når andre lider, føler vi medfølelse og tilbyr hjelp.

Integritet

Vi oppfører oss på en etisk og respektfull måte.

Kunnskap

Vi gir pedagogiske erfaringer for å oppmuntre til livslang læring og intellektuell nysgjerrighet.

Mangfold

Vi respekterer og verdsetter både forskjeller og likheter i våre studenter, kolleger og andre interessenter.

Initiativ

Vi oppfordrer involvering og bidrag fra hver ansatt. Vi skaper en arbeidsplass der hver ansatt kan dele en følelse av eierskap.

Samarbeid

Vi utvikler og vedlikeholder partnerskap for å tilfredsstille behovene til studentene, fakultetet, personalet og eksterne interessenter.

Steder

  • Killeen

    Leadership Place,1001, 76549, Killeen

    Spørsmål