Keystone logo
Texas A&M University College of Liberal Arts

Texas A&M University College of Liberal Arts

Texas A&M University College of Liberal Arts

Introduksjon

I likhet med lignende høyskoler rundt om i landet tjener College of Liberal Arts ved Texas A&M University et kritisk pedagogisk formål med å produsere godt avrundede studenter som er forberedt på å føre produktive liv som oppfyller både profesjonelt og personlig, og som bidrar til forbedring av samfunnet . Vi berører utdanningsopplevelsen til praktisk talt alle lavere studenter ved Texas A&M, enten gjennom grunnleggende læreplaner, avanserte kurs i hovedfag på tvers av fag innen humaniora, samfunnsvitenskap eller utenfor klasserommet i transformasjonsopplevelser som studier i utlandet, fora for å praktisere sivil diskurs og oppsøkende til et bredt utvalg av samfunnspartnere.

Vi tar sikte på å bli en nasjonal modell for hvordan en innovativ College of Liberal Arts i et stort offentlig forskningsuniversitet ser ut. Ved å bygge på styrkene våre; forplikte seg seriøst til undervisningen, forskningen og tjenesten som kreves av fakultet, ansatte og studenter fra det 21. århundre; og fullt ut omfavner vårt høgskoles kritiske bidrag til fremtiden for Texas A&M, tar vi sikte på å demonstrere den viktige rollen en liberal artsutdanning spiller i fremtiden.

Sentralt i en Liberal Arts-utdanning er å lære om alle aspekter av den menneskelige tilstanden, fortid og nåtid. Vi studerer hvordan mennesker over hele verden oppfører seg; hvordan hjernen deres fungerer; hvordan de uttrykker seg kreativt i litteratur, språk og ytelse; hvordan de tar avgjørelser; hvordan de organiserer og oppfører seg; og hvordan de ser på seg selv og andre. På grunnlag av denne brede kunnskapen bygger vi evnen til å lytte og snakke med hverandre, stille vanskelige spørsmål (inkludert oss selv), tolerere tvetydighet og kommunisere dypt skriftlig og snakkende. Vi lærer å lese og tenke kritisk og å skille mening fra faktum.

Steder

  • College Station

    Bizzell Street,400, 77843, College Station

    Spørsmål