Keystone logo
Texas A&M University Commerce College of Humanities, Social Sciences & Arts

Texas A&M University Commerce College of Humanities, Social Sciences & Arts

Texas A&M University Commerce College of Humanities, Social Sciences & Arts

Introduksjon

COLLEGE OF HUMANITIES, SOCIAL SCIENCES & ARTS ...

På vegne av studentene, personalet og fakultetet for College of Humanities, Social Sciences and Arts, VELKOMMEN til hjemmesiden vår! Vi er glade for at du er interessert i college og programmer.

Fra klassene dine i den akademiske læreplanen, til det valgte hovedområdet, til fremragende innsats både innenfor og utenfor den tradisjonelle klasseromsinnstillingen, vil du finne deg selv unikt plassert på høgskolen vår. Avdelinger i høgskolen representerer både tradisjonelle og nye kunnskapsområder som ikke bare vil støtte dine nåværende interesser, men også hjelpe deg med å oppdage og definere nye områder for berikelse.

Som student på høgskolen vår lærer du å kommunisere tydelig og effektivt, forstå litterære, historiske, sosiologiske og geopolitiske spørsmål, og å sette pris på og delta i visuell og scenekunst. Du vil få muligheter til å delta i ulike kulturelle og kunstneriske arrangementer og forestillinger og fordype deg i forfølgelser av intellektuell fortreffelighet som vil forme dine livslange opplevelser på tvers av personlige og profesjonelle veier.

Uansett hva du liker, er det en mulighet for deg å delta på college!

Vennlig hilsen,

William F. Kuracina, dekan

OPPGAVEN AV KOLLEGEN

College er stedet for kreativ og liberal kunstutdanning ved Texas A&M University-Commerce og strever for fortreffelighet og en global visjon i sine bestrebelser.

College gir studentene mulighet til å kommunisere tydelig og effektivt, forstå litterære, historiske, sosiologiske og geopolitiske spørsmål, og å sette pris på og delta i visuell og scenekunst.

Høgskolen betjener studenter, lærere, ansatte, alumner og samfunnet generelt - regionalt, nasjonalt og internasjonalt - og strever mot mangfold i alle sine aktiviteter.

Steder

  • Commerce

    Campbell Street,2200, 75428, Commerce

    Spørsmål