Keystone logo
© Eva Dang
The Aga Khan University’s Institute for the Study of Muslim Civilisations

The Aga Khan University’s Institute for the Study of Muslim Civilisations

The Aga Khan University’s Institute for the Study of Muslim Civilisations

Introduksjon

Om ISMC

ISMC ble grunnlagt i 2002, og forsøkte å okkupere ledig plass i diskursen om den muslimske verden ved å fremme stipend som åpner nye perspektiver på muslimske samfunn. Vi vurderer sentrale spørsmål som tradisjon og modernitet, religion og staten, pluralisme og enhet, og samfunnets natur i en tid med global forbindelse og endring.

Vårt mandat er å møte de grunnleggende utfordringene i den menneskelige tilstanden når de kommer til uttrykk i de forskjellige samfunnene i den muslimske verden og dens diasporas.

London tilbyr det ideelle stedet for instituttet, med sin internasjonale smak; utmerket kulturell scene, både historisk og moderne; blomstrende kunst og akademiske miljøer; og som en by der tanker og ytringsfrihet oppmuntres.

Våre mål

 • Å studere systemer for moralsk og etisk tanke, strukturer for styring og offentlig liv, og kunstneriske og kreative uttrykk i alle former.
 • Å skape muligheter for samhandling mellom akademikere og andre fagpersoner for å utdype forståelsen av presserende spørsmål om det offentlige livet som berører muslimske samfunn.

Ti grunner til å velge ISMC

 1. En unik tre-semester grad hvor du vil få en mulighet til å lære et språk og få en dyp forståelse av muslimske kulturer.
 2. Eksklusiv innkvartering innen to minutters gange fra campus.
 3. Utforsk arkitektur, litteratur, religion, historie, kunst, politikk, jus og mer i muslimske sammenhenger med våre spesialiserte akademikere.
 4. Studer i det spesialbygde Aga Khan Center som inkluderer en samling islamske hager, gårdsrom og terrasser.
 5. Bruk tid i en av verdens mest forskjellige byer. Se severdighetene og nyt bort Londons mange kulturopplevelser og innsikt.
 6. Aga Khan-biblioteket er et dedikert rom, over to etasjer, som vender ut mot Terrace of Learning.
 7. Alternativet å tilbringe en måned i utlandet på et språkoppdypingskurs i et arabisk eller persisktalende land.
 8. Nyt et pulserende sosialt liv, med organiserte turer i Storbritannia og lokale aktiviteter.
 9. Delta på de mange arrangementene organisert av ISMC så vel som omkringliggende universiteter inkludert SOAS, Birkbeck og UCL.
 10. Følg i fotsporene til våre alumner til ph.d.-studier eller karrieremuligheter over hele verden.

Etter ISMC

Våre kandidater er en mangfoldig gruppe og følger nå karrierer innen journalistikk, undervisning og forretningsrådgivning, og jobber for organisasjoner inkludert Røde Kors, BBC, Muslim Aid og World Bank. I tillegg jobber nå en rekke ISMC-studenter for Aga Khan Development Network, og bidrar til utviklingsmålene i prosjekter over hele verden.

Noen nyutdannede velger å satse på videre studier og har kommet inn på institusjoner som University of Oxford, University of Victoria, Harvard University og Princeton University. Mange fortsetter med en akademisk karriere, underviser på universiteter og fortsetter sin egen forskning på spesifikke kompetanseområder.

ISMCs MA-program er en virkelig global kvalifisering, som åpner dører for mange forskjellige karriereveier. Våre alumner jobber og studerer over hele verden, inkludert Tunisia, Kuwait, Canada, Pakistan og Storbritannia.

Om Aga Khan universitet

Aga Khan University (AKU) ble opprettet i 1983 og er en unik hybrid: en institusjon for akademisk dyktighet som også er et middel for sosial utvikling. Universitetet har studiesteder og programmer i Sør-Asia, Europa og Afrika.

Universitetet arbeider med de viktigste prinsippene om innvirkning, kvalitet, relevans og tilgang, og forbereder studentene sine på å lede endringer i samfunnene sine og til å trives i den globale økonomien. Gjennom sin strenge opptakspolitikk og våre behovsfølsomme økonomiske bistandsprogrammer, tilbyr universitetet de fremtidens mest lovende ledere og tenkere muligheten til å tjene og ferdighetene til å hjelpe lokalsamfunnene til å løse de mest presserende utfordringene.

Aga Khan University i London er medlem av kunnskapskvartalet, som er et partnerskap med rundt 90 - og voksende - akademiske, kulturelle, forsknings-, vitenskapelige og medieorganisasjoner. Disse organisasjonene er aktivt engasjert i å fremme og spre kunnskap og befinner seg innenfor en kilometer radius fra King's Cross. De inkluderer University of London, Google, The Crick Institute og The Guardian.

Studentuttalelser

Steder

 • London

  The Aga Khan University (International) UK 210 Euston Road, NW1 2DA, London

  Spørsmål