Keystone logo
The Cyprus Institute

The Cyprus Institute

The Cyprus Institute

Introduksjon

Kypros er et øyland i Den europeiske union som ligger i det østlige Middelhavet. Det står i et veiskille mellom Europa, Midtøsten og Nord-Afrika , både geografisk og historisk. Det har en veldig lang historie og rik kultur som er dirigert til noen av de største eldgamle og nyere sivilisasjoner i regionen. I dag kombinerer det et moderne, teknologisk avansert samfunn med livlige byer med den rolige atmosfæren på en middelhavsøy.

bilde med tillatelse fra The Cyprus Institute

Students GS

The Cyprus Institute

Cyprus Institute er en internasjonal forskningsorganisasjon som ligger i Nikosia, hovedstaden på Kypros. Det opererer under paraplyen av Cyprus Research and Education Foundation, styrt av et internasjonalt anerkjent forstanderskap. Dets oppdrag er å tjene som et vitenskap, teknologi og innovasjonssenter for det østlige Middelhavs- og Midt-Østen-området som tar opp spørsmål av regional relevans og global betydning. Den har som mål å tjene som en EU-inngangsport for forskning og teknologi i regionen, og gjennom dette fremme fred og velstand og fremme samarbeid mellom landene for å forbedre deres fremtid.

Instituttets visjon favner de raskt skiftende sosiale, politiske og økonomiske realitetene i regionen så vel som de globale vitenskapelige og teknologiske fremskrittene. Det er et sett på en serie strategiske drivere, inkludert:

 • Takle klimaendringene for et sunt miljø med sunne mennesker
 • Innovere for en bærekraftig og grønn utvikling mot en lysere fremtid
 • Led i en verden i endring der datavitenskap og kunstig intelligens er nøkkelfunksjoner
 • Analyser og dokumenter vår fortid og nåtid for å berike vår fremtid
 • Utdanne de nye vitenskapslederne og beslutningstakerne

Utdanningsprogrammene som tilbys av instituttets tverrfaglige skole for vitenskap og teknologi er designet for å samsvare med instituttets visjon. Studentene blir undervist og veiledet av instituttets utmerkede og internasjonale fakultet og trent av ekspert forskere. De er direkte fordypet i det rike forskningsmiljøet ved instituttets forskningssentre og har direkte tilgang til avanserte infrastrukturer og fasiliteter.

Skolen tiltrekker seg et lite antall internasjonale studenter av ypperste kvalitet og har som mål å gi dem nyskapende kunnskap og ferdighetssett som vil styrke dem i ledende vitenskap, moderne samfunn og morgendagens økonomi. Skolens alumner har nøkkelstillinger i akademia og industri på Kypros og i utlandet.

bilde med tillatelse fra The Cyprus Institute

131685_StudentsAmphitheater.DSCF7695.JPG

programmer

Skolens portefølje inkluderer for tiden seks studenter som fører til MSc og PhD grader og er akkreditert av Cyprus Quality Assurance and Accreditation Agency (CYQAA). I tillegg har skolen glede av bilaterale avtaler med utmerkede institusjoner for høyere utdanning i Europa og USA, som gir studentene muligheten til å melde seg på to eller flere grader.

 • MSc / MPhil i miljøvitenskap (1 år eller 1,5 år)
 • MSc i simulering og datavitenskap (1 år)
 • MSc i digital kulturarv (1 år)
 • PhD i datavitenskap (3 år)
 • PhD i energi, miljø og atmosfæriske vitenskaper (3 år)
 • PhD i vitenskap og teknologi i kulturminner (3 år)
131926_GRADUATESCHOOLInfographic2020-LOW.jpg

bilde med tillatelse fra The Cyprus Institute

Steder

 • Nicosia

  20 Konstantinou Kavafi Street 2121, Aglantzia Nicosia Cyprus, , Nicosia

Spørsmål