Keystone logo
© GCAS College Dublin Ltd
The Global Centre for Advanced Studies

The Global Centre for Advanced Studies

The Global Centre for Advanced Studies

Introduksjon

The Global Centre for Advanced Studies (GCAS College) er en høyskole som tilbyr høykvalitets, gjeldfrie, EU-akkrediterte grader på lavere og høyere nivåer innen filosofi, psykoanalyse, teologi og samfunnsvitenskap. Med prisbelønte og ledende forskere på fakultetet, eid av fakultets- og alumnimedlemmer, er GCAS et unikt fellesskap av forskere som skaper en kunnskapsdelingsøkonomi.

GCAS-filosofien

GCAS tilbyr en ny modell til fremtidige forskere og studenter for å være fri til å lære og utforske kunnskap uten gjeld.

Akademisk frihet kompromitteres av studiegjeld. Så vi skapte et rom for å pleie og oppmuntre til kritisk tenkning og refleksjon uten økonomisk press. Vi er medeid av nyutdannede og fakulteter, så friheten til å tenke er iboende samarbeidende og global.

Forskning ved GCAS

GCAS sitt oppdrag er høykvalitets, gjeldfri utdanning som gir ressursene til kreative og nye former for forskning som ikke er mulig i en tradisjonell universitetssetting. Vi tror at utdanning iboende er en intersubjektiv opplevelse som krever å dele ideer åpent og foreslå, og etablere nye og dristige tankelinjer og handlinger på strenge vitenskapelige måter. Det som er essensielt for vårt akademiske fellesskap er derfor å respektere medforskere med ulike og noen ganger utfordrende tankeganger, prestasjoner og handlinger. Hjertet i det vi gjør er å etablere og opprettholde et åpent, inkluderende og utfordrende miljø der man kan utvikle ideer og forske kritisk på det de finner viktig for verden.

GCAS gir et alternativ til tradisjonell akademia ved å gi støtte som lar forskere gjøre seriøs vitenskapelig og tverrfaglig forskning sammenlignet med den tradisjonelle modellen for høyere utdanning, som er basert på studentgjeld, profitt og forskning som altfor ofte ikke klarer å ta tak i det mest irriterende. problemer som konfronterer vår planets overlevelsesevne og videre, sann menneskelig oppblomstring. GCAS mener at en forsker/student har et ansvar for allmennheten gjennom streng akademisk forskning. Vår MA og Ph.D. programmer gir studentene muligheten til å utføre seriøs og vedvarende vitenskapelig forskning i samarbeid med fakultetet og det akademiske samfunnet vårt.

Vårt oppdrag

"For å gi utdanning og forskningsmuligheter av høyeste kvalitet i verden, gjeldfri."

Vårt oppdrag er globalt og varig. Tilstrekkelig kapasitet og kapasitet til å bli ledende innen global utdanning krever mot og et konsekvent push for innovasjon. Disse innovasjonene kommer fra ekspertisen og engasjementet til alle GCAS-fakultetet, ansatte, forskere og studenter. Våre professorer er forpliktet til undervisningspraksis fokusert på teoretiske og praktiske måter å maksimere studentenes evner og gaver for å forbedre vår verden. GCAS-fellesskapet er avhengig av vår mangfoldige studentmasse for å fortsette å tilby muligheter for denne velbegrunnede, gjeldfrie og styrkende utdanningen.

Våre verdier

«Vi verdsetter over all frihet. Friheten til å skape, utforske og innovere nye konsepter, ideer og praksiser i samfunnet vårt."

GCAS-visjonen forblir konsistent. Den fanger vår strategiske retning, forpliktelse til fortreffelighet og globale oppsøkende og tilgang. Vår visjon legger veien for økt synergi med anerkjente forskere og de smarteste sinnene og ambisjonene til den yngre generasjonen. Det innebærer også at vi kan og vil tilpasse oss teknologiens skiftende tidevann, og dra nytte av muligheten til å utvide klasserommet utover den tradisjonelle murstein-og-mørtel-høgskolen, til et virtuelt, levende og interaktivt miljø.

Vår visjon

"Å bli en verdensledende høyskole, som gir den høyeste kvalitetsutdanningen gjeldfri til alle kvalifiserte studenter over hele verden."

GCAS-visjonen forblir konsistent. Den fanger vår strategiske retning, forpliktelse til fortreffelighet, rettferdighet, sannhet og global rekkevidde. Vår visjon legger veien for økt synergi med anerkjente forskere og den yngre generasjonens flinkeste hode. Det innebærer også at vi kan og vil tilpasse oss teknologiens skiftende tidevann, og dra nytte av muligheten til å utvide klasserommet utover det tradisjonelle murstein-og-mørtel-høgskolen, til et virtuelt, levende og interaktivt miljø.

Steder

  • Dublin

    38/39 Fitzwilliam Square, Dublin 2 Do Ireland, 2 NX53, Dublin

Spørsmål