Keystone logo
The Graduate Institute

The Graduate Institute

The Graduate Institute

Introduksjon

Graduate Institute er en statsakkreditert akademisk skole dedikert til å fremme et integrert og holistisk verdenssyn gjennom studiet av helse, velvære, utdanning og personlig og profesjonell transformasjon.

Vår misjon

Opplæringen av Graduate Institute, som en uavhengig institusjon for høyere utdanning, er å gi transformativ utdanning basert på et integrativt og helhetlig perspektiv og spesielt utviklet for å gjøre det mulig for studentene å nå sitt fulle potensiale i både sitt faglige og personlige liv.

Vår visjon

Akademisk stipend og utdanning basert på et integrert og helhetlig verdenssyn vil øke bred forståelse av komplekse menneskelige problemstillinger, stimulere individuell og kollektiv bevissthet og trivsel, og bidra til bedre, bærekraft og regenerering av samfunn og samfunn.

Lære i fellesskap

Graduate Institute vurderer samfunnets makt. Vi tror at vi lærer mer effektivt i grupper enn vi selv gjør. På grunn av dette gjennomfører vi alle våre programmer i kohorter - grupper av voksne studenter som etablerer et samarbeidende læringsmiljø. Kohortmodellen fremmer dialog og livlig ideutveksling, og hjelper hver elev til å skape mening på et personlig nivå, mens de fortsatt er koblet til deres større gruppe. Dette gjør læringsprosessen dynamisk, relevant og humanisert.

Cohorts skaper også kontinuitet i våre mastergrad og sertifikatprogrammer. Ved å fullføre en hel grad med en nært voksende gruppe av voksne elever, kan studentene trives og vokse i sikkerhet, tillit og kamratskap i samfunnet. I kohorten respekteres hver stemme og hver student bidrar til individuell og kollektiv vekst og funn.

En verden av støtte

På TGI slutter læring ikke i de fire veggene i klasserommet. Vårt fakultet og administrasjon er alltid tilgjengelig for å veilede og støtte studenter i løpet av studiet. Vi tilbyr også følgende ressurser for å sikre at det studentene lærer på TGI, vil tjene dem i deres personlige og profesjonelle arbeid:

  • Praktisk mentorskap og praksisplasser, som gir verdifulle treningsmuligheter, samt mulige karriereplasseringer ved programgjennomføring
  • Muligheten til å designe og gjennomføre et kulminasjonsprosjekt, som hjelper lanseringen av studenter til neste fase av deres profesjonelle liv etter oppgradering
  • Den pågående tilbakemeldingen og kompetansen til fakultet og programkoordinatorer som kan hjelpe studentene med praktik og mentorskapsplasseringer og kulminerende Prosjektutvikling
  • Medlemskap i vår blomstrende Alumni Association ved programgjennomføring, som inkluderer tilgang til vår Alumni Directory, årlige alumni samlinger, og andre pedagogiske ressurser gjort tilgjengelig spesielt for TGI kandidater

Steder

  • Bethany

    171 Amity Rd, Bethany, CT, 06524, Bethany

    Spørsmål