Keystone logo
The Interior Design School

The Interior Design School

The Interior Design School

Introduksjon

Uansett om du ønsker å forfølge en karriere innen interiørdesign, eller bare ønsker å omforme et rom i ditt eget hjem, er de grunnleggende prinsippene de samme. The Interior Design School , grunnlagt i 1991 av Iris Dunbar, driver et utviklende og responsivt program for studio-basert profesjonell opplæring for folk som ønsker å utforske gjennom kreativ praksis. Etos av skolen er å utdanne studenter i dagens moderne interiørdesign og å opprettholde nære forbindelser i bransjen og tilby høye personell-til-student-forhold .

Filosofi

Undervisningen filosofi ved The Interior Design School emulerer en praktiserende design studio og omfatter alle de ferdigheter, fag, nødvendige for yrkesutøvelse. Inkludert frihånd til konstruksjons tegninger, belysning til tekstiler og alle aspekter av interiørdesign praksis. Hvert år gjennomgås kursinnholdet for å sikre at utfallet er i tråd med bransjestandarder. Læringsprosessen er basert på et program av individuelle trusser, og alle dine prosjekter blir presentert og vurdert ved å praktisere interiørdesignere.

Studioet

Studioet representerer en fungerende designpraksis som gjør at du kan operere i et relevant og faglig miljø. Plassen er utformet med individuelle arbeidsstasjoner som drar nytte av rikelig med naturlig lys for å skape et inspirerende studio . Biblioteket og forelesningsrommet er utstyrt med omfattende design- og referansebøker, prøver, kataloger og gjeldende magasiner. Studentene blir lært ved hjelp av en kombinasjon av skissebøker, tegnebrett og Apple MacBook Pro-datamaskiner og passende programvare.

plassering

The Interior Design School ligger i Nordvest-London, i Queens Park Design District innen et blomstrende lokalsamfunn, inkludert kafeer, delikatesser og uavhengige butikker på nærliggende Salusbury Road. Området er godt betjent med offentlig transport, i Zone 2 på Bakerloo-linjen og med gode forbindelser til overlandstog, lokale busser og ligger utenfor overbelastningsområdet.

Steder

  • London

    Lonsdale Road,22, NW6 6RD, London

Spørsmål