Keystone logo
The International Academy Of Osteopathy

The International Academy Of Osteopathy

The International Academy Of Osteopathy

Introduksjon

Vi ønsker å trene våre studenter til å være trygge, kompetente og uavhengige osteopater. Vi tilbyr derfor moderne kurs som oppfyller høyest mulige faglige standarder. Vi satte stor butikk ved et godt vitenskapelig grunnlag (Evidensbasert praksis - EBP). Våre studenter forventes alltid å handle på grunnlag av bred vitenskapelig kunnskap.

Kvalitet. Innovation. Verdsettelse. Respekt. Det er det vi står på for IAO®.

 • Kvalitet : Vi søker kontinuerlig etter måter å gjøre kursene våre enda bedre. Dagens studenter spiller en viktig rolle i dette: Det er delvis gjennom tilbakemelding at vi kan forbedre kvaliteten på tjenestene våre.
 • Innovasjon : IAO® holder seg oppdatert med de siste utviklingene (Evidensbasert praksis). I årevis har vi implementert "blandet læring" i vår læreplan. Dette betyr at vår undervisningsmetode består av en kombinasjon av klassisk instruksjon og e-læring. I tillegg fortsetter vi å lete etter måter å gjøre Evidence-Based Practice-modellen enda mer synlig i våre kurs.
 • Vurdering : Mye takknemlighet for osteopatiens disiplin, men også for innsats av våre ansatte, lærere og studenter.
 • Respekt : Ikke bare respekt for våre studenter, våre lærere, våre assistenter og ansatte, men også for pasientene. Forholdet mellom osteopatet og hans / hennes pasient er basert på gjensidig respekt.

Osteopatisk yrke

IAO® fortsetter å arbeide for å øke den faglige naturen til det osteopatiske yrket og anerkjennelsen av yrket av osteopati i alle land der vi organiserer trening. Samarbeid med eksisterende medisinske yrker er viktig i denne forbindelse.

Sosiale formål

I tillegg til osteopatikkursene våre prøver vi også å oppfylle en sosial formål. I våre klinikker i Gent og Antwerpen (Belgia) gir vi alle muligheten til å nyte fordelene ved en osteopatisk behandling. I klinikkene kan pasienter behandles gratis av våre sisteårsstudenter, selvfølgelig alltid under tilsyn av en kvalifisert osteopat.

Steder

 • Ghent

  Kleindokkaai 3-5 , B-9000, Ghent

Programmer

  Institusjonen tilbyr også:

  Spørsmål