Keystone logo
The Master Institute of Visual Cultures – St. Joost School of Fine Art and Design

The Master Institute of Visual Cultures – St. Joost School of Fine Art and Design

The Master Institute of Visual Cultures – St. Joost School of Fine Art and Design

Introduksjon

The Master Institute of Visual Cultures – St. Joost School of Fine Art and Design

Master Institute er en del av St. Joost School for Fine Art and Design, som ligger sør i Nederland i byen 's-Hertogenbosch. Instituttet ligger i hjertet av Europa og europeisk kunst og design, og tilbyr et bredt perspektiv på teori og praksis og gir mulighet for en livlig internasjonal utveksling. Vårt moderne døgnfasiliteter og åpne studiokonsept skaper et fruktbart miljø der en rik, flerfaglig praksis kan vokse.

Master Institute oppmuntrer og støtter studenter i deres praksisledede tverrfaglige forskning Pathways . Vi oppfordrer til læring som transformerer referanserammer - sett med faste forutsetninger og forventninger - for å gjøre elevene mer inkluderende, åpne, reflekterende og følelsesmessig i stand til å endre.

Læringsfellesskapet vårt er interkulturelt; studenter med ulik bakgrunn bringer forskjellige perspektiver på politiske og kunstneriske posisjoner. Vi omfavner flertall. Instituttet tilbyr et livlig miljø for forskning innen de spesifikke feltene i programmene og i forskningsgrupper initiert av veiledere og forskerprofessorer. Selvstyring og selvorganisering er nøkkelen. Vi er opptatt av å la studentene vokse til profesjonelle som er i stand til å forme deres praksis med vilje, strategisk og etisk.

Mestre webinarer

Bli med på masterwebinarene om Master of Animation og Master of Fine Art & Design. I fire forskjellige økter gir forelesere en unik innsikt i studieprogrammene. Finn ut hvordan våre mestere kan øke din profesjonelle praksis som kunstner eller designer.

Tirsdag 23. februar 2021

  • Master of Animation - 11.00 CET
  • Master of Ecology Futures - 15.00 CET

Fredag 26. februar 2021

  • Master of Visual Arts & Post-Contemporary Practice - 11.00 CET
  • Master of Situated Design - 15.00 CET

Registrer deg for webinarene via denne lenken https://fd7.formdesk.com/omnismart/Master_Webinar_Feb2021

Avans University of Applied Sciences

Master Institute of Visual Cultures (MIVC) og St. Joost School of Fine Art & Design er en del av Avans University of Applied Sciences. Alle MIVC-masterprogrammene er plassert på et enkelt sted på campus, nær hjertet av City of 's-Hertogenbosch.

Steder

  • 's Hertogenbosch

    Parallelweg 21-23, 5223AL, 's Hertogenbosch

Spørsmål