Keystone logo
The New School

The New School

The New School

Introduksjon

Om oss

Oppdag en ny type universitet i New York City, en hvor lærde, kunstnere og designere kommer sammen for å utfordre konvensjon og skape positiv forandring. Vårt universitet tar full nytte av sin plassering i en av de mest livlige og varierte byene i verden. Våre høyskoler omfatter Parsons School of Design, Eugene Lang College of Liberal Arts, College of Performing Arts, The New School for samfunnsforskning, skolene for offentlig engasjement og Parsons Paris.

Siden grunnleggelsen i 1919 har The New School revurdert og omdefinert grensene for intellektuell og kreativ tanke som et fremtredende akademisk senter. Vår strenge, flerdimensjonale tilnærming til utdanning oppløser vegger mellom disipliner og bidrar til å opprettholde progressive tanker. På universitetet har studentene den akademiske friheten til å forme sine unike, individuelle stier for en kompleks og raskt foranderlig verden.

Med ledende fakultet og verdensberømte alumner er vi forpliktet til å utvikle studenter som vil få innvirkning på verden og løse de mest presserende sosiale problemene i vår tid.

Misjon og visjon

The New School fremtid vil bli formet av kjerneverdiene som har definert vår fortid: akademisk frihet, toleranse og eksperimentering.

Oppdrag

The New School forbereder studentene til å forstå, bidra til og lykkes i et raskt foranderlig samfunn, noe som gjør verden til et bedre og lettere sted. Vi skal sørge for at våre studenter utvikler både de ferdighetene som en god utdanning gir og kompetanseene er avgjørende for suksess og lederskap i den fremvoksende kreative økonomien. Vi vil også lede i å generere praktisk og teoretisk kunnskap som gjør at folk bedre kan forstå vår verden og forbedre forholdene for lokale og globale samfunn.

Syn

Vi er og vil være et universitet der design og samfunnsforskningsstasjon nærmer seg å studere spørsmål av vår tid, som demokrati, urbanisering, teknologisk forandring, økonomisk empowerment, bærekraft, migrasjon og globalisering. Vi vil være det fremste intellektuelle og kreative sentrum for effektivt engasjement i en verden som i økende grad krever bedre utformede objekter, kommunikasjon, systemer og organisasjoner for å møte sosiale behov.

Vår visjon retter seg mot forandringer i verdensøkonomien, samfunnet og miljøet, som animerer vårt oppdrag og verdier:

  • Kreativitet, innovasjon og et ønske om å utfordre status quo vil påvirke hva og hvordan vi underviser og de intellektuelle ambisjonene til universitetet selv.
  • Sosialt engasjement bør orientere studenters faglige erfaringer for å hjelpe dem å bli kritisk engasjert borgere, dedikert til å løse problemer og bidra til det offentlige gode.
  • The New School må omfavne disse prinsippene og skape noe nytt for å ta endringer i den globale økonomien, samfunnet og miljøet som krever enkeltpersoner å gripe med komplekse problemer, forfølge mer flytende og fleksible karriere Pathways , og i samarbeid skape endring.

Opplæringsmetode

Vi vil oppfylle vårt oppdrag ved å utvide The New School arv som et utradisjonelt universitet og samfunn, skumle og responsive til forandring, at:

  • Fokuserer på og engasjerer seg med kritiske, moderne problemer
  • Prioriterer menneskeheten og kulturen i å designe systemer og miljøer for å forbedre den menneskelige tilstanden, en tilnærming som bygger på designtanker og den liberale, kreative og scenekunst
  • Steder samarbeidende, prosjektbasert læring i sentrum av den pedagogiske erfaringen
  • Tar full nytte av vår beliggenhet i New York City og tilkobling til globale urbane sentre

Universitetsledelse

Fremtiden for The New School vil bli formet av kjerneverdiene som har definert vår fortid: akademisk frihet, toleranse og eksperimentering. Vårt ledelsesteam bringer dette oppdraget til liv.

Med en forpliktelse til å yte utmerket service til studenter og fremme et stramt akademisk miljø, sikrer lederne av universitetet at vi tilpasser og svarer på moderne problemstillinger, skaper et mer inkluderende samfunn og fremmer kreativitet og samarbeid mellom studenter.

Steder

  • New York

    the new school, , New York

Spørsmål