Keystone logo
The Proofreading Academy

The Proofreading Academy

The Proofreading Academy

Introduksjon

Lær å Proofread som en profesjonell

Proofleading Academy lærer moderne korrekturlesingsteknikker for hver stil av dokument. Vi viser deg hvordan du gjør perfekte dokumenter på jobben eller til og med korrekturlest for å leve.

Vårt online kurs trener deg til:

 • Rediger forretnings-, akademiske og kreative tekster
 • Proofread effektivt ved hjelp av verktøy som er tilgjengelige i Microsoft Word
 • Forhindre feil når du arbeider med forskjellige standard engelske dialekter

Korrekturlesing

Du har sikkert forsket på mange forskjellige kurs. Men hvilken er den rette passformen for deg?

Vi tilbyr interaktiv, personlig og vennlig undervisning fra et lite lag. Vår styrke er vår tilnærming og omsorg vi tar med våre studenter. Da alle våre veiledere også startet som frilans korrekturlesere, vet vi hvordan det føles, og vil hjelpe deg med å ta dine første skritt som en profesjonell korrekturleser.

Hvis du vil bestille en samtale med en av våre veiledere for å diskutere kurset eller om livet som frilanser, er vi alltid glade for å snakke med deg.

Her er det vi tilbyr i vårt kurs:

 • Interaktive øvelser
 • Personlig tilbakemelding fra veiledere
 • Gratis Skype-undervisning
 • Proofreading-oppgaver
 • Brukerforum
 • Ett omfattende kurs
 • Arbeidsgaranti på kursavslutning

Kursinnhold og beskrivelse

Proofleading Academy lærer moderne korrekturlesing og redigeringsteknikker for enhver situasjon. Enten du er en komplett nybegynner eller bare ser for å skjerpe dine korrekturlesingsferdigheter, kan kurset hjelpe deg med å realisere potensialet ditt.

Fra korrigering av feil i stavemåte, grammatikk og tegnsetting for å håndtere ulike skrift- og referansestiler, gir Proofreading Academy ferdigheter du kan bruke i ditt profesjonelle liv og når du skriver dine egne dokumenter. Vi dekker også hvordan du bruker Microsoft Word effektivt.

Proofreading Academy tilbyr minst 30 timers opplæring, og inneholder tester og praktiske øvelser sammen med tilgang til veiledningstjeneste, slik at vi bedre kan imøtekomme dine behov (hver bruker har rett til en gratis 30-minutters Skype-samtale med en av våre veiledere) . Kurset er utformet slik at du kan lære i ditt eget tempo i din egen tid, med dagens moduler, inkludert:

1. Redigering og korrekturlesing: En introduksjon

En oversikt over hva profesjonell redigering og korrekturlesing innebærer.

2. Grunnleggende om Microsoft Word

En guide til bruk av sporendringer og andre viktige korrekturlesingsverktøy i Microsoft Word.

3. Vanlige stavefeil

Slik ser du og korrigerer vanlige stavfeil i dokumenter.

4. Vanlige grammatikkfeil

Slik retter du grammatiske feil i ulike typer dokumenter.

5. Vanlige tegnsetting feil

Slik kontrollerer du kommater, fullstopp og andre tegnsettingstegn brukes riktig.

6. Andre vanlige feil

Hvordan rette feil relatert til latin terminologi, forkortelser, tallbruk og kapitalisering (blant annet problemer).

7. Korrigering i praksis: Stil

Grunnleggende om å redigere et dokument for å sikre riktig skriftlig stil brukes.

8. Korrekturlesning i praksis: Akademisk korrekturlesing

En grundig titt på korrekturlesende faglige dokumenter, alt fra grunnoppgaver til journalartikler og doktorgradsoppgaver.

9. Vitenskapelig korrekturlesing: Referanse og sitater

En oversikt over viktige referansesystemer som brukes i akademisk skriving og hvilke feil det korrekturlesere kan oppleve når det gjelder henvisninger og referanser.

10. Formatering i Microsoft Word

En nærmere titt på hvordan du formaterer dokumenter i Microsoft Word, samt noen ekstra funksjoner som gjør korrekturlesing og redigering av dokumenter enklere.

11. Endelig prøvesvurdering

En sjanse til å vise hva du har lært! Du vil ta to korrekturlesningstest og en formateringstest, som du vil få detaljert veileder tilbakemelding for. Hvis du scorer 80% eller mer, vil du umiddelbart bli tilbudt en frilansrolle som jobber for Proofed Inc. Hvis ikke, får du muligheten til å ta testene igjen etter et dedikert tilbakemeldingssamtal med en av våre veiledere.

Alt du trenger å gjøre er å slutte å registrere deg og jobbe deg gjennom hver modul, fullføre testmåteøvelsen og testene for å gå videre til neste (sammen med noen midtmoduløvelser og spørrekonkurranser, slik at du kan teste deg selv på hva du har lært mens du går). Det er også en endelig korrekturlesing på slutten av kurset.

Etter at du har registrert deg, har du seks måneder til å fullføre kurset (se vilkår og betingelser for ytterligere informasjon). Når du er ferdig, vil du være fullt kvalifisert til å begynne å redigere og korrekturleste dokumenter faglig. Vi vil til og med gi råd om hvordan du finner arbeid som freelance korrekturleser!

Proofleading Academy er utviklet av Proofed Inc., et respektert internasjonalt nettverk av korrekturlesere. Vi har trukket på vår kollektive erfaring som profesjonelle korrekturlesere og redaktører under oppretting av dette kurset, og vi tror det gir mer til elever enn noen annen korrekturlesing og redigering av e-læringskurs som er tilgjengelig i dag.

Hvis du vil vite noe annet om Proofleading Academy, kan du kontakte oss.

Steder

 • New York

  Suite 30, 101 St Mark’s Pl, 10009, New York

  Programmer

   Institusjonen tilbyr også:

   Spørsmål