Keystone logo
The Skolkovo Institute of Science and Technology (Skoltech)

The Skolkovo Institute of Science and Technology (Skoltech)

The Skolkovo Institute of Science and Technology (Skoltech)

Introduksjon

145395_image_2020-11-20_16-42-51.png

Alt du ønsket å høre og spørre om Skoltech i REAL-TIME. Møt Skoltech-representanter, få svar på spørsmålene dine, og vær klar til å utforske campus vårt virtuelt.

Vi inviterer studenter og nyutdannede med STEM-bakgrunn som er interessert i å forfølge mastergrad eller doktorgrad. studier til Skoltechs Online Open doors. Du vil få en oversikt over tilgjengelige programmer og læreplanstruktur, Skoltechs anerkjente fakultetsmedlemmer, karrieremuligheter, studentliv på og utenfor campus og mer. Du vil også få detaljene ved opptak og en mulighet til å stille spørsmål du måtte ha om søknadsprosessen.

Skoltechs toppeksperter vil holde et tonepresentasjon dedikert til deres interesseområde og hjelpe deg med å bli student ved Skoltech.

Finn flere detaljer i lenken her

Skoltech er et internasjonalt forskningsfokusert universitet som ble grunnlagt av en gruppe verdenskjente forskere i 2011. Skoltechs læreplan fokuserer på teknologi og innovasjon, og tilbyr masterprogrammer innen 10 teknologiske fagområder. Studentene får streng teoretisk og praktisk opplæring, designer egne forskningsprosjekter, deltar i praksis og får gründerferdigheter på engelsk. Fakultetet består av nåværende forskere med internasjonal akkreditering og prestasjoner.

Skoltech integrerer tradisjonen med russisk vitenskapelig dyktighet med beste praksis fra hele verden. Den kombinerer grunnleggende vitenskap med entreprenørskap og innovasjon. Denne tilnærmingen, supplert med den internasjonale atmosfæren, globalt anerkjente professorer og forskere fra Russland og utlandet, perfekt utstyrte laboratorier og nær integrasjon til samfunnet og industrien gir studentene muligheten til å få en høyere utdannelse i verdensklasse og få brede karriere- og forretningsmuligheter.

111168_TSL_3334.jpg

Søk på et av de 100 beste unge universitetene i Nature Index. Skoltech tilbyr MSc og Ph.D. programmer :

 • Avansert beregningsvitenskap
 • Avanserte produksjonsteknologier
 • Datavitenskap
 • Energisystemer
 • Tingenes internett og trådløse teknologier
 • Biovitenskap
 • Materialvitenskap
 • Matematisk og teoretisk fysikk
 • Olje ingeniør
 • Photonics og Quantum Materials
 • Space and Engineering Systems

Det som skaper Skoltech, skiller seg fra andre universiteter, er det ekstraordinære miljøet som vil gjøre dine MSc-studier en viktig livsmilestone:

 • Utdanning: Forelesninger og praktiske klasser gis av verdensberømte eksperter. Studentene kan designe sitt eget treningsprogram ved å velge fra en rekke kurs
 • Vitenskap: Vitenskap er fast integrert i utdanningsprosessen: hver student gjennomfører sine egne forskningsprosjekter
 • Virkelig opplevelse: Vi tilbyr industriell fordypning: et 8-ukers internship hos ledende industribedrifter, der studentene gjør kunnskap og ferdigheter til handling
 • Entreprenørskap: Vi supplerer din akademiske opplæring med et forretningskurs som gir tips om hvordan du kan kommersialisere ideer og forskningsresultater
 • Mobilitet: over en tredjedel av studentene våre deltar i ulike akademiske mobilitetsprogrammer som jobber som traineer eller forskere ved MIT, Harvard University, National University of Singapore, University of Calgary og andre ledende internasjonale universiteter.
 • Globalt miljø: studenter fra 40 land, professorer og forskere fra internasjonalt anerkjente laboratorier og universiteter. Vi lærer på engelsk.
 • Liv: Når du er registrert, får du sjansen til å delta på store internasjonale konferanser, delta i vitenskaps- og studentkonkurranser og jobbe med egne prosjekter og initiativer.
 • Studentpakke: Skoltech-studenter har rett til et månedlig stipend fra 40.000 RUR (rundt 550 EUR) og helseforsikring.

111171_TSL_2765.jpg
111172_TSL_3442.jpg

Våre kandidater former sin egen fremtid ved å velge mellom en rekke karrieremuligheter innen industri, vitenskap og næringsliv

 • Vitenskap: Landing Ph.D. stillinger og videreført forskning hos ledende russiske og internasjonale forskningsenheter
 • Bransje: Landingspesialiststillinger i ulike bransjer, krevende grunnleggende kunnskap om matematisk og teoretisk fysikk
 • Oppstart: Starte en bedrift alene eller gjennom Skolkovo innovasjonsøkosystem med sitt omfattende team av eksperter, partnere, konsulenter og investorer.

Utdannelse i Skoltech er gratis. Studentene kan lage sine individuelle læringsplaner og utfylle det obligatoriske settet med disipliner ved valgfrie kurs og prosjekter fra hvilket som helst felt. Forskning er en integrert del av studieprosessen.

Charles Belina, USA: Jeg valgte å studere på Skoltech fordi det tillot meg å få en utdanning i verdensklasse, mens jeg også opplevde livet i et fremmed land. Ingen andre steder kunne jeg leve ut drømmen min om å bo i utlandet i en kosmopolitisk by som Moskva mens jeg studerte ved et topp universitet. Skoltech oppmuntrer til samarbeid og teamprosjekter og lærer studentene sine å gjøre inntrykk; dette betyr at du lærer hvordan du kan lage noe som folk kan bruke.

Shreya Santra, India: Jeg bestemte meg for å fortsette min mastergrad i Skoltech da jeg fant ut hvordan dette nyetablerte instituttet sender positive krusninger gjennom det internasjonale vitenskapelige samfunnet. Det erfarne fakultetet og de avanserte forskningsfasilitetene som er tilgjengelige i Skoltech er veldig tiltalende for alle ingeniørstudenter. Miljøet på Skoltech er ekstremt vennlig og motiverende, og det er lett for internasjonale studenter å tilpasse seg livet i Moskva.

Adeniyi Adebayo, Ghana: "Sinn, hjerter og hender! Skoltech hjelper deg med å gjenoppdage sann læring: det er opplevelsesmessig og engasjerer tankene dine i alle forstander, inkludert hjerte og hender. Det er en transformerende opplevelse, og jeg elsket alle deler av reisen . "

Steder

 • Moscow

  Russia, Skolkovo Innovation Center, Bolshoy boulevard 30/1, 121205, Moscow

Spørsmål